مواد غذایی بدون گلوتن مناسب چه بیمارانی است؟

به گزارش مجله کارنیکان، در این مطلب برخی از غذا های فاقد گلوتن را معرفی می کنیم.

مواد غذایی بدون گلوتن مناسب چه بیمارانی است؟

به گزارش، اگرچه گلوتن برای بیشتر افراد بی خطر است، اما افرادی که دارای بیماری هایی مانند بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستند باید از آن اجتناب تا از عوارض جانبی سلامتی جلوگیری نمایند. بسیاری از غذا ها با ترکیبات حاوی گلوتن تهیه می گردد، بنابراین مهم است افرادی که قادر به مصرف آن نیستند، برچسب های این ماده را روی محصول از نزدیک آنالیز نمایند. در ادامه بعضی از غذا های فاقد گلوتن را معرفی می کنیم.

تعداد کمی از غلات کامل حاوی گلوتن، در حالی که بقیه به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند. مهم است هنگام خرید غلات کامل، برچسب های مواد غذایی را آنالیز کنید. حتی به غلات کامل بدون گلوتن می توان گلوتن افزود، به خصوص اگر در همان مواد غذایی حاوی گلوتن تولید شوند. برنج قهوه ای، گندم سیاه، ذرت خوشه ای، ارزن، گل تاج خروس، جو دوسر، میوه ها و سبزیجات کنسرو شده با آب یا آب میوه های طبیعی احتمالاً فاقد گلوتن هستند.

تمام میوه ها و سبزیجات تازه به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند. با وجود این، بعضی از میوه ها و سبزیجات تولید شده ممکن است دارای گلوتن باشند که بعضی اوقات به عنوان طعم دهنده یا حجیم نماینده اضافه می گردد.

مواد حاوی گلوتن که ممکن است به میوه ها و سبزیجات تولید شده اضافه گردد شامل پروتئین گندم هیدرولیز شده، نشاسته اصلاح شده مواد غذایی و مالت است.

بیشتر شیر و ماست های طعم دار دارای گلوتن هستند. بیشتر محصولات لبنی به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند.

شیر، کره، پنیر، خامه، پنیر کوتاژ، خامه ترش، ماست

منبع : بهداشت نیوز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 7 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 609

به "مواد غذایی بدون گلوتن مناسب چه بیمارانی است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مواد غذایی بدون گلوتن مناسب چه بیمارانی است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید