با آلبالو چی درست کنم ، آموزش 25 مدل غذا، دسر، نوشیدنی و تنقلات

به گزارش مجله کارنیکان، با آلبالو چی درست کنم؟ اگر شما هم این سوال را دارید، خوب است بدانید آلبالو فقط یک میوه تابستانی نیست؛ بلکه ماده ای جادویی ا ست که می تواند در تهیه انواع غذاها و خوراکی ها از خورش آلبالو و آلبالو پلو گرفته تا کیک، پای، تارت، پودینگ و چیزکیک به کار رود. گذشته از این ها حتی می توانید مربا، کمپوت، ترشی، لواشک و … هم با آلبالو درست کنید. پس اگر دائما می پرسید، با آلبالو خشک چی درست کنم با آلبالو فریز شده چی درست کنم یا با آلبالو تازه چی درست کنم پیشنهاد می کنیم با این مقاله از در همراه ما باشید تا یک فهرست کاملی از انواع غذاها، دسرها و خوراکی ها با آلبالو را در اختیارتان قرار دهیم.

با آلبالو چی درست کنم ، آموزش 25 مدل غذا، دسر، نوشیدنی و تنقلات

با آلبالو چه غذایی درست کنم

مطمئن باشید فقط شما نیستید که با از راه رسیدن تابستان می پرسید، با آلبالو چی درست کنم؛ این پرسش برای همه افراد خوش ذائقه مطرح است. در ادامه این مقاله، قصد داریم انواع غذا با آلبالو، انواع دسر با آلبالو و خلاصه انواع خوراکی با آلبالو را به شما معرفی کنیم. به این ترتیب، خواهید دید که آلبالو با طعم ترش و رنگ دلفریبش در آشپزی ایرانی و فرنگی کاربردهای فراوانی دارد.

ضمناً برای درست کردن انواع غذا و دسر و خوراکی با آلبالو شما به موادی مثل ،، ، انواع ، ، ، از جمله ،، ، ، ، چاشنی و ادویه جاتی مثل، ، ، ، ،، و … احتیاج دارید که می توانید همه این مواد را به روش های خرید و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

کمپوت آلبالو

در پاسخ به افرادی که می پرسند، با آلبالو چی درست کنم خوشمزه باشه؟ باید گفت، کمپوت آلبالو، یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین فرآورده های خانگی و از محبوب ترین است که با طعم ترش و شیرین خود، جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی دارد. این کمپوت نه تنها روشی برای نگهداری آلبالو در طول سال است، بلکه به عنوان دسر، همراه غذا یا به همراه صبحانه نیز کاربرد دارد.

برای درست کردن کمپوت آلبالو خانگی، ابتدا باید ساقه آلبالوها را جدا کنید. سپس، آلبالوها را در یک ظرف بریزید و با آب پر کنید. 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا گل و لای و آلودگی آن ها گرفته گردد. پس از آن، آلبالوها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی شان خارج گردد. در صورت تمایل، با یاری یک نی، هسته های آلبالوها را خارج کنید.

حالا در یک قابلمه، آب و شکر و چوب دارچین را بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آغاز به گرم شدن کند و دانه های شکر ذوب شوند. اگر مقدار آب زیاد است، اجازه دهید، شربت بیشتر بجوشد و کمی غلیظ گردد و قوام پیدا کند.

برای مطالعه ادامه مراحل و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

مربای آلبالو

مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهای مجلسی تابستانی است که در تمام روزهای سال در وعده صبحانه و در بعضی شهرها با بعضی غذاها مصرف می گردد.

برای درست کردن مربا آلبالو خانگی، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و هسته آن ها را بگیرید. سپس، به مدت 24 تا 48 ساعت آلبالوها را در شکر بخوابانید. اگر هم فرصت ندارید، یک شب تا صبح کافی است. بهتر است شکر را لا به لای آلبالوها بریزید. در این مدت حتما مخلوط آلبالو و شکر را در یخچال نگهداری کنید تا حسابی آب بیندازد و مربای شما لعاب دار گردد. حتما هر چند ساعت یک بار این ترکیب را هم بزنید.

پس از گذشت این مدت، مطمئنا آلبالوها آب انداخته اند. حالا قابلمه حاوی آلبالو و شکر را روی شعله میانه گاز بگذارید تا آب آلبالوها به دمای جوش برسد. در این فاصله مرتب کف روی آلبالوها را بگیرید و دور بریزید و ترکیب آلبالو و شکر را به طور منظم هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم سر نرود.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه مربای آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

مارمالاد آلبالو

با آلبالوی تازه چی درست کنم؟ مارمالاد آلبالو از خوشمزه ترین فراورده های آلبالوی تازه است که معمولا برای تزیین انواع کیک، تهیه انواع دسر و به عنوان یکی از خوراکی های خوشمزه وعده صبحانه به خصوص برای صبحانه تابستانی بسیار محبوب است. شما می توانید مارمالاد آلبالو را با ژلاتین و بدون ژلاتین درست کنید.

برای تهیه مارمالاد آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و ساقه و برگشان را جدا کنید. می توانید در این مرحله، کمی آلبالوها را فشار دهید تا هسته آن ها بیرون بیاید. سپس، کمی با دست آن ها را فشار دهید تا له شوند.

پس از آن، آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و به آن ها شکر اضافه کنید. شکر و آلبالوها را با هم مخلوط کنید و درب قابلمه را بگذارید. به مدت 3 تا 4 ساعت، آلبالوها را در یخچال یا در دمای محیط قرار دهید تا آلبالوها آب بیندازند و با شکر مخلوط شوند.

بعد از آب انداختن و نرم شدن آلبالوها، قابلمه را از یخچال بیرون بیاورید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید مواد داخل قابلمه آغاز به جوشیدن نمایند. چند دقیقه بعد از جوشیدن مایه مارمالاد آلبالو، روی آن کف های سفید تشکیل می گردد. این کف ها را با قاشق جدا کنید و دور بریزید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه مارمالاد آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

ترشی آلبالو

بازار تهیه ترشی آلبالو در فصل تابستان حسابی داغ است. ترشی آلبالو با سرکه و ترشی آلبالو با رب انار از خوشمزه ترین و گرانقیمت ترین انواع ترشی میوه و جزو ترشی های تابستانی پرطرفدار است که خودتان به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

برای تهیه ترشی آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را بشویید، در آبکش بریزید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند و آب شان گرفته گردد. سپس، در یک شیشه بزرگ و تمیز و خشک یا یک دبه تمیز و خشک آلبالوها را بریزید، نمک، شکر و سرکه را اضافه کنید. سرکه باید روی آلبالوها را بپوشاند.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه ترشی آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

آلبالو شور

آلبالو شور یکی از انواع شور خوشمزه سنتی و پرطرفدار فصل تابستان است که با طعم ترش، نمکی و رنگ مجذوب کننده خود، اغلب به عنوان یک خوراکی سالم و متفاوت در کنار غذا یا میان وعده سرو می گردد.

برای تهیه آلبالو شور، ابتدا باید آلبالوها را به خوبی بشویید و ساقه های آلبالو را هم جدا کنید. اگر آلبالویی لکه دار، له شده یا خراب دیدید، حتما آن را دور بریزید تا شور شما خراب نگردد.

سپس، آلبالوهای شسته شده را داخل محلول آب و کمی سرکه سفید (یا مقداری نمک) قرار دهید تا ضدعفونی شوند. نسبت حدودی هر دو لیتر آب به دو قاشق غذاخوری سرکه کافی است. اجازه دهید آلبالوها به مدت 5 تا 10 دقیقه در این محلول بمانند. سپس آن ها را مجدد با آب سرد آبکشی نمایید تا به جای مانده سرکه یا نمک شسته گردد.

پس از شست وشو و ضدعفونی، آلبالوها را در یک آبکش بزرگ بریزید تا آب اضافی شان خارج گردد. سپس برای خشک شدن سریع تر و بهتر، آن ها را روی یک پارچه نخی کاملا تمیز و خشک پهن کنید. حتما صبر کنید و زمان بدهید تا هیچ رطوبتی روی سطح آلبالوها باقی نماند و کاملا خشک شوند، زیرا رطوبت احتمال کپک زدن آلبالو شور را افزایش می دهد.

در فاصله خشک شدن آلبالوها، شیشه یا ظرف مورد نظر را به خوبی بشویید و داخل آن کمی آب جوش بریزید یا برای چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا هرگونه میکروب یا آلودگی از بین برود. سپس، شیشه را وارونه بگذارید تا کاملا خشک گردد. در ظرف را نیز به همین شکل بشویید و خشک کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه آلبالو شور و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

آلبالو خشکه

آلوچه آلبالو یا آلبالو خشکه جزو تنقلات محبوب بازاری است. در واقع یکی از راه های نگهداری طولانی مدت آلبالو برای بهره بردن از خواص آلبالو، خشک کردن آن است. آلبالو را می توانید به صورت آبدار نیز خشک کنید.

برای درست کردن آلبالو خشکه در آفتاب مثل آلبالو خشک های خوشمزه بازاری، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و در آبکش بریزید تا کاملا آب شان گرفته و خشک شوند. سپس، آلبالوها را در یک سینی بریزید. آلبالوها را طوری بچینید که روی هم انباشته نشوند؛ در غیر این صورت آلبالوها کپک می زنند.

سینی را زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آلبالوها نیمه خشک شوند. مدت زمان لازم برای نیمه خشک شدن آلبالوها بستگی به مقدار و شدت آفتاب دارد. اما به نظر می رسد 2 یا سه روز کافی باشد (البته اگر در شهرهای گرم با نور زیاد خورشید زندگی می کنید ممکن است یک روز هم کافی باشد).

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه آلبالو خشکه و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

لواشک آلبالو

لواشک آلبالو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین است. برای درست کردن لواشک آلبالو آبدار فقط کافی است مقداری آلبالو، نمک، شکر و آب داشته باشید. شما می توانید لواشک آلبالو را در فر یا بدون فر در آفتاب درست کنید.

برای تهیه لواشک آلبالو در منزل، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و هسته آن ها را جدا کنید. سپس، آلبالوها را همراه با نصف لیوان آب جوش در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از آن، شعله گاز را کمتر نموده و با پشت قاشق میوه ها را خوب له کنید.

آلبالوها را مدام هم بزنید تا پوست و مغز میوه از هم جدا شوند. وقتی میوه ها خوب پخته شدند و مغز و پوست از هم جدا شد، مواد را از صافی رد کنید تا مغز و پوست میوه ها از هم جدا شوند. پوست آلبالو را دور بیندازید و مغز میوه ها به همراه شیره ای که از آن ها بیرون آمده را دوباره در قابلمه بریزید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه لواشک آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

رب آلبالو

رب آلبالو را می توانید هم با آلبالو تازه و هم فریز شده درست کنید. رب آلبالو مانند سایر انواع رب، یک چاشنی عالی برای تهیه انواع غذاها مخصوصا غذاهای شمالی است که اغلب طعم ملس و ترش دارند. ضمناً می توانید از رب آلبالو به عنوان ترشک هم بهره ببرید؛ در این صورت کافی است نمک رب آلبالو را بیشتر در نظر بگیرید.

برای تهیه رب آلبالو، ابتدا باید ساقه و برگ آلبالوها را جدا کنید. سپس، آن ها را در یک صافی بریزید و به خوبی بشویید. آلبالوهای شسته شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. به مقدار نصف لیوان آب به آلبالوها اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید. اجازه دهید آلبالوها بپزند و کاملا نرم شوند. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلبالوهای پخته سرد شوند.

وقتی آلبالوها کاملا پختند و نرم شدند، آب آن ها هم خارج می گردد. حالا روی یک قابلمه یک صافی ریز قرار دهید و آلبالوهای پخته شده را در صافی بریزید. آلبالوها را با دست چنگ بزنید تا پوست و هسته آن ها داخل صافی بماند و گوشت و آب آلبالو از صافی رد گردد و در قابلمه بریزد. تفاله آلبالوها را کاملا با دست فشار دهید تا همه آب آن ها خارج گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه رب آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

شربت آلبالو

شربت آلبالو از انواع نوشیدنی خنک مناسب تابستان است که به عنوان یک شربت ضد عطش سرد برای درمان گرمازدگی بزرگسالان در تابستان کاربرد دارد.

برای تهیه شربت آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و هسته گیری کنید. سپس، به مدت 24 الی 48 ساعت آلبالوهای بدون هسته را در شکر بخوابانید. در این مدت حتما مخلوط آلبالو و شکر را در یخچال نگهداری کنید.

پس از گذشت این مدت، یک قابلمه تمیز لعابی (قابلمه لعابی برای تهیه تمام شربت ها مناسب تر است) مخلوط شکر و آلبالو را بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید. شعله گاز برای درست کردن شربت آلبالو باید میانه باشد. شعله خیلی کم، رنگ شربت را تیره و شعله خیلی زیاد، رنگ شربت را قهوه ای می نماید.

محتویات قابلمه را مرتب هم بزنید و به مدت 40 دقیقه روی حرارت میانه نگه دارید تا حسابی غلیظ گردد و قوام پیدا کند.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه شربت آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

یخ در بهشت آلبالو

یخ در بهشت آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع نوشیدنی خنک تابستانی است که بدنتان را از درون خنک نموده و کم آبی بدن را جبران می نماید. برای تهیه یخ در بهشت آلبالو می توانید از آلبالوی تازه، آب آلبالوی تازه، شربت آلبالو یا پودر شربت بهره ببرید.

برای تهیه یخ در بهشت آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و هسته گیری کنید. سپس، آلبالوها را همراه با شکر و آبلیمو در قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شکر به آرامی در آب آلبالوها حل گردد.

مواد یخ در بهشت را هر از گاهی روی گاز هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. بعد از ترکیب شدن مواد شعله گاز را تا آخرین حد کم کنید و اجازه دهید که آلبالوها برای 2 تا 3 دقیقه دیگر بجوشند. سپس، شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد یخ در بهشت خنک گردد.

پس از آن، مواد یخ در بهشت را از صافی رد کنید و با پشت قاشق خوب مواد را فشار دهید تا گوشت آلبالوها کاملا له شوند و از صافی عبور نمایند و پوست آلبالوها در صافی باقی بماند.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

لایم چری آلبالو

لایم چری در اصل یک نوشیدنی تابستانی محبوب در سراسر دنیاست که مواد اصلی آن همان طور که از نامش پیداست، از لیمو و آلبالو (یا گاهی اوقات گیلاس تازه) تشکیل شده است. البته، انواع مختلفی از لایم چری وجود دارند که می توانید با موادی که در دسترس دارید، درست کنید. حتی مقدار مواد را بنا به ذائقه خود می توانید کم یا زیادتر در نظر بگیرید.

برای تهیه لایم چری آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و شاخه و هسته های آن ها را جدا کنید. سپس، آلبالوها را در یک کاسه بریزید و شکر، آبلیمو و نمک را هم به آلبالوهای داخل کاسه اضافه کنید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت ظرف را در دمای محیط بگذارید تا آلبالوها آب بیندازند و مزه همه مواد کاملا با هم میکس شوند.

پس از گذشت این مدت، آلبالوها را با مایعی که در آن واقع شده است، در صافی بریزید تا آلبالوها از مایع جدا گردد. مایع را به مقدار های مساوی در لیوان بریزید. آلبالوهایی را که جدا شده اند هم سر سیخ های چوبی نازک بزنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه لایم چری آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

میلک شیک آلبالو

نوشیدنی خنک و خوشمزه با آلبالو چی درست کنم؟ میلک شیک آلبالو یک نوشیدنی تابستانی خوش رنگ و فوق العاده خوش طعم است که طرز تهیه ساده ای دارد.

برای تهیه میلک شیک آلبالو خوشمزه خانگی، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و ساقه و برگ های اضافی را جدا کنید. سپس، آلبالوها را هسته گیری کنید.

پس از آن، آلبالوهای بدون هسته را برای حدود 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا به صورت نیمه منجمد در آیند و برای تهیه میلک شیک آماده شوند.

در ادامه، آلبالوهای نیمه منجمد را از فریزر خارج کنید و در دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه میلک شیک آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

اسکمو آلبالو

در جواب افرادی که می پرسند با آلبالو خشک چی درست کنم، باید گفت اسکمو آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع بستنی یخی است که بیشتر در شمال کشور و شهر رشت درست می گردد. اگر یک بار طعم اسکمو را چشیده باشید، می دانید که طعم این بستنی یخی با هیچ نوع بستنی دیگری قابل مقایسه نیست. معمولا در طرز تهیه اسکمو آلبالو شمالی از ترکیب میوه های ترش مزه دیگر مثل آلوچه قرمز و زغال اخته نیز استفاده می گردد.

برای تهیه اسکمو با آلبالو خشکه، ابتدا باید آلبالوها را برای حدود 1 تا 2 ساعت بخیسانید. این کار موجب می گردد تا شن و سنگ ریزه هایی که لابه لای پوست آلبالوی خشک مانده به راحتی از آن خارج گردد. سپس، می توانید آلبالوها را چندین بار بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.

پس از آن، آلبالوها را در یک قابلمه بریزید و 4 لیوان فرانسوی دسته دار آب به این قابلمه اضافه کنید. رب آلوچه جنگلی را نیز به قابلمه بیفزایید و مقداری نمک، شکر و گلپر هم به مواد اسکمو بزنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اسکمو آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

زولبیا آلبالویی

زولبیا آلبالویی یکی از انواع زولبیا بامیه است که در تهیه آن از شربت آلبالو استفاده می گردد. برای تهیه زولبیا آلبالویی، ابتدا در یک قابلمه، آب بریزید و شکر و شربت آلبالو را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب، گرم شده و دانه های شکر در آن حل شوند. بعد از جوش آمدن آب، بلافاصله جوهر لیمو و گلاب را هم اضافه کنید و حرارت را روی حالت میانه قرار دهید تا حدود 3 الی 4 دقیقه بجوشد و غلیظ گردد.

در این مدت شربت را با قاشق هم نزنید. می توانید با یک قلم موی آغشته به آبلیمو، هر از گاهی اطراف ظرف را تمیز کنید تا شربت، شکرک نزند. برای اطمینان از غلظت مناسب شربت بار، بعد از 15 دقیقه که از خنک شدن آن گذشت 1 یا 2 قاشق از شربت را در یک بشقاب بریزید و داخل یخچال بگذارید.

5 دقیقه صبر کنید. اگر غلظت آن به حدی بود که به راحتی داخل ظرف حرکت نکرد، غلظت آن کافی است و احتیاجی نیست دوباره شربت را بجوشانید. اگر زیادی روان بود، دوباره چند دقیقه دیگر، شربت را بجوشانید و بعد شعله را خاموش کنید تا شربت سرد گردد و به دمای محیط برسد. شربت بار آماده شده را کنار بگذارید.

در ادامه، نشاسته، ماست ترش و گلاب را در یک کاسه بریزید و کاملا هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و نشاسته به طور کامل در ماست حل گردد. بعد 2 قاشق غذاخوری از شربت آلبالو را به مایه زولبیا اضافه کنید تا رنگ آن زرشکی گردد. مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه زولبیا آلبالویی و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

حلوای آلبالو

حلوای آلبالو با آن رنگ قرمز و طعم مجذوب کنندهی که دارد، یکی از متفاوت ترین و خوشمزه ترین انواع دسر خانگی است که تا به حال خورده اید. این حلوای سنتی ایرانی خیلی سریع و ساده درست می گردد و می توانید آن را هم به صورت قالبی و هم بدون قالب آماده کنید. حلوا آلبالو برخلاف انواع حلوا که مختص مراسم مذهبی هستند، یک دسر خوشمزه با ظاهری زیبا برای پذیرایی از مهمان ها است.

برای تهیه حلوای آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را بشویید و سپس روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند. بعد از این که آلبالوها خشک شدند، هسته آن ها را بگیرید.

سپس، آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و با حرارت زیاد روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید دانه های شکر کاملا در آب حل گردد. سپس، شربت آلبالو، آلبالوی تازه و هسته گرفته و جوهر نمک را نیز به این قابلمه اضافه کنید. حالا شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شربت شما غلیظ گردد و به قوام مورد نظر برسد. قوام شربت درست باید همچون زمانی باشد که مربای آلبالو درست می کنید.

در ادامه، تابه مناسبی را روی حرارت ملایم بگذارید. آرد سفید را در این تابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس، در یک ماهیتابه دیگر آرد سنگک را هم روی شعله تفت دهید تا برشته گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه حلوای آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

باقلوا آلبالو

باقلوای آلبالو یکی از مدل های متنوع شیرینی باقلوای ترکی است که می توانید آن را هم با آلبالوی تازه و هم با آلبالو خشک درست کنید. حتی اگر آلبالوهایتان را در فریزر گذاشته اید، می توانید با آن ها باقلوای خانگی درست کنید.

برای تهیه باقلوا آلبالو، ابتدا باید همه مواد را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند. کره را در تابه بیندازید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید کره ذوب گردد. سپس، شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

مغز پسته و مغز گردو را در غذاساز یا میکسر بریزید و پودر کنید. اگر میکسر در دسترس ندارید، مغز پسته و مغز گردو را در یک پلاستیک زیپ دار بریزید و با گوشت کوب بکوبید تا له شوند. سپس، مغزهای پودر شده را در یک تابه بریزید و بدون اینکه روغن یا کره به آن ها اضافه کنید، روی حرارت بگذارید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی برشته شوند و طعم خامی خود را از دست بدهند.

حالا، فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس، روی یک سطح صاف را با کاغذ روغنی بپوشانید. یک لایه از خمیر فیلو یا خمیر باقلوا را روی کاغذ روغنی بیندازید. کره ای که از قبل ذوب نموده بودید را هم با قلم موی آشپزی روی خمیر بمالید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه باقلوا آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

موس آلبالو

با پوره آلبالو چی میشه درست کرد؟ موس آلبالو یکی از انواع دسر خوشمزه و جزو دسرهای تابستانی است که هم می توانید از آن در مهمانی های مجلسی بهره ببرید و هم جای یک عصرانه یا میان وعده را پر می نماید. طرز تهیه موس آلبالو هم با آلبالو تازه هم با آلبالوهای یخ زده و فریز شده، هم با کمپوت آلبالو یا مربای آلبالو قابل انجام است.

برای تهیه موس آلبالو، ابتدا باید خامه قنادی را از فریزر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید. چوب و برگ آلبالوها را نیز جدا کنید و آن ها را به خوبی بشویید و هسته گیری کنید. مهم نیست آلبالوها نرم یا له شوند. سپس، آن ها را به همراه آب، در مخلوط کن بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه بزنید تا کاملا پوره و نرم شوند.

پس از آن، آب را در یک قابلمه میانه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر و پودر ژلاتین را نیز به این قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا دمای محلول داخل قابلمه بالا برود و دانه های شکر حل شوند؛ ولی قبل از جوشیدن، به محض این که اطراف قابلمه آغاز به حباب زدن ریز کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید محلول کمی سرد گردد و از دما بیفتد. بعد، پوره آلبالو و وانیل را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شوند. این مایه را کنار بگذارید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه موس آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

کیک آلبالو

کیک آلبالو از انواع کیک خوشمزه و ساده است که با طعم و رنگ خاص و دلپذیری که دارد، معمولا همه از آن استقبال می نمایند. البته لازم نیست حتما در طرز تهیه کیک آلبالویی از آلبالو های تازه بهره ببرید. می توانید با آلبالوهای فریز شده و یخ زده، کمپوت آلبالو یا مربای آلبالو، کیک آلبالو درست کنید. این کیک خوشمزه را هم در فر و هم بدون فر می توانید تهیه کنید.

برای تهیه کیک آلبالو با مربای آلبالو، ابتدا باید فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. همه مواد را از 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. قالب فر را هم با کمی کره چرب نموده و آردپاشی کنید و کنار بگذارید.

حالا، کره را در ظرف مناسبی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. با همزن، شکر و کره را بزنید تا وقتی که رنگ آن ها روشن و باز گردد. وقتی این مخلوط بافت سبک به خودش گرفت، تخم مرغ ها و ماست را به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا یکدست گردد.

آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید و به تدریج و طی چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید. هر بار که آرد را اضافه کردید، مواد را هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کیک آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

کیک کرامبل آلبالو

کیک کرامبل آلبالو از خوشمزه ترین انواع دسر است که علاوه بر آلبالو با انواع میوه فصل یا به صورت کرامبل کاراملی، شکلاتی و نسکافه ای هم می توانید آن را درست کنید.

برای درست کردن این دسر شیرینی خانگی خوشمزه، ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس، کره نرم شده در دمای محیط را با شکر قهوه ای، شکر سفید، دارچین و آرد الک شده با هم مخلوط کنید یا یک مایه یکدست و روان که خمیری نشده درست گردد. برای لایه رویی انواع کیک کرامبل به جای آرد و کره از جو پرک خرد شده و کره هم می توانید به همین ترتیب بهره ببرید.

حالا آرد الک شده، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه کره آب شده، شکر قهوه ای، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب با همزن برقی یا دستی هم بزنید. ترکیب آرد را که قبلا درست نموده بود را به این ترکیب اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در جهت عقربه های ساعت هم بزنید. همین که مخلوط گردد کافی است، لازم نیست در این مرحله زیاد هم بزنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

چیز کیک یخچالی آلبالو

چیز کیک آلبالو یخچالی از محبوب ترین انواع دسر تابستانی و از انواع کیک است که هم با آلبالوی تازه و هم با مربای آلبالو تهیه می گردد. برای درست کردن چیز کیک آلبالو یخچالی با پتی بور یا بیسکویت ساقه طلایی، ابتدا باید بیسکویت ها را در غذاساز یا میکسر بریزید تا پودر شوند.

کره را هم به روش بن ماری آب کنید که نسوزد و با بیسکویت ها خرد شده مخلوط کنید. برای تهیه چیز کیک باید قالب کمربندی داشته باشید؛ اگر قالب کمربندی ندارید از یک ظرف مناسب که قطر بالا و پایین یکسانی داشته باشد بهره ببرید و کف آن دو لایه سلفون بگذارید.

بعد از آماده شدن خمیر، باید مخلوط بیسکویت و کره را کف قالب بریزید و با ته قاشق یا کفگیر پلاستیکی خوب فشار بدهید تا تمام ذرات بیسکویت به هم بچسبند. قالب چیز کیک را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مخلوط بیسکویت و کره خوب خودش را بگیرد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه چیز کیک یخچالی آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

مرغ آلبالویی

مرغ آلبالویی که یک غذای مازندرانی است یکی از مجذوب کننده ترین انواع غذا با مرغ در کنار چاشنی خوشمزه ای مثل سس آلبالو است. مرغ با آلبالو طعم ترشی دارد که می توانید بنا به سلیقه خود، آن را به صورت ملس هم درست کنید.

برای درست کردن مرغ با آلبالو، ابتدا باید مرغ ها را بشویید و در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. آلبالوها را نیز بشویید و ساقه آن ها را جدا کنید. سپس، با یاری هسته گیر یا نی یا با سیخ چوبی، هسته های آلبالو را بیرون بیاورید.

آلبالوهای هسته گرفته را در یک قابلمه بریزید و به آن ها شکر اضافه کنید. مقدار استفاده از شکر، به سلیقه شما و مقدار ترش یا شیرینی آلبالو بستگی دارد. بسته به طبع و ذائقه، حتی می توانید شکر را کلا حذف کنید.

حالا قابلمه ای که در آن آلبالو و شکر را ریخته اید، روی حرارت بگذارید؛ حرارت را کم کنید تا دانه های شکر روی حرارت ذوب شوند و آلبالو آب بیندازد و نرم گردد. سپس، شعله را خاموش کنید. احتیاجی نیست حتما سس آلبالو خیلی غلیظ گردد، همین که نرم گردد، کافی است.

در ادامه، تکه های مرغ را در یک قابلمه جدا بگذارید و 1 عدد پیاز را پوست بگیرید، به صورت درشت خرد نموده و به مرغ ها اضافه کنید. روی مرغ به مقدار 1 لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آب که جوشید، روی آن کف های سفید یا خاکستری تشکیل می گردد. کلا این آب را دور بریزید و مرغ را آبکش کنید. با این کار تا حد زیادی بوی زهم مرغ گرفته می گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه مرغ آلبالویی مازندرانی و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

خورشت آلبالو با گوشت قلقلی

اگر می پرسید با آلبالو یخ زده چی درست کنم؟ خوب است بدانید، طرز تهیه خورشت آلبالو با گوشت قلقلی هم با آلبالوی تازه و هم با آلبالوی منجمد شده امکان پذیر است.

برای تهیه خورش آلبالو با گوشت، ابتدا باید دم و برگ آلبالوها را بگیرید. سپس، آلبالوها را به خوبی بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. در ادامه، هسته های آلبالوها را بیرون بیاورید.

سپس، آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه مناسبی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. حدود یکی دو ساعت صبر کنید تا ترکیب آلبالو با شکر آب بیندازد.

پس از آب انداختن ترکیب آلبالو با شکر، قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا آلبالو به قل زدن بیفتد و چند جوش بزند. سپس، حرارت را خاموش کنید و قابلمه حاوی آلبالوهای شیرین شده را کنار بگذارید.

در این فاصله، یکی از پیازها را رنده کنید. پیاز رنده شده را با یاری دست فشار دهید تا آبش خارج گردد. سپس، تفاله و آب پیاز را در ظرف های جداگانه ای قرار دهید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه خورشت آلبالو با گوشت قلقلی و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

انواع آلبالو پلو

می پرسی با آلبالو گیلاسی چی درست کنم؟ آلبالو پلو از خوشمزه ترین پلوهای ایرانی مجلسی و از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که به خصوص در فصل تابستان به عنوان یک غذای تابستانی و ضد عطش طرفداران فراوانی دارد. شما می توانید این غذای لذیذ را به روش های مختلف و با مواد متنوع به عنوان یک غذا با مرغ و غذا با گوشت چرخ نموده یا اصلا به صورت یک قاطی پلو ساده بدون مرغ و گوشت درست کنید. در ادامه، بعضی از محبوب ترین مدل های آلبالو پلو را به شما معرفی می کنیم.

برای آشنایی با طرز تهیه انواع آلبالو پلو روی لینک مطلب کلیک کنید.

آلبالو پلو با گوشت قلقلی

آلبالو پلو با گوشت چرخ نموده که به آلبالو پلو شیرازی هم معروف است، یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین روش های درست کردن آلبالو پلو و یک غذای مجلسی با برنج و گوشت چرخ نموده است. معمولا برای تهیه آلبالو پلو به روش مجلسی، گوشت چرخ نموده را به صورت قلقلی درست می نمایند.

برای تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی، ابتدا باید برنج را به مدت 1 الی 2 ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس، آلبالوهای شسته شده را هسته گیری کنید.

در ادامه، آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه مناسبی بریزید و لابه لای آن شکر اضافه کنید. سپس، قابلمه آلبالو و شکر را روی شعله ملایم گاز بگذارید و بعد از به جوش آمدن این ترکیب اجازه دهید آلبالوها به مدت 30 دقیقه با شکر بجوشند. بعد از این مدت آلبالوها را آبکش کنید و آب آلبالو را در یک شیشه تمیز بریزید. از این آب می توانید به عنوان شربت آلبالو بهره ببرید.

در این فاصله، گوشت چرخ نموده را با یک عدد پیاز میانه رنده شده که آب آن را گرفته اید، نمک و فلفل سیاه خوب ورز دهید و به صورت گوشت قلقلی های کوچک به مقدار یک گردو درآورید. گوشت قلقلی ها را در روغن داغ سرخ کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب مورد نظر کلیک کنید.

ته چین آلبالو

ته چین آلبالو یکی از خوش رنگ و لعاب ترین انواع آلبالو پلو است که به خاطر طعم مجذوب کننده آلبالو و ظاهر دلچسبی که دارد، بسیار پرطرفدار است. برای طرز تهیه ته چین آلبالو مجلسی و خوشمزه هم می توانید از گوشت بهره ببرید و هم مرغ. یکی از رایج ترین روش های تهیه ته چین آلبالوی خانگی، استفاده از تکه های مرغ در این غذا است.

برای تهیه ته چین آلبالو با مرغ، ابتدا باید مرغ را با آبلیمو، فلفل، نمک و پودر سیر مزه دار کنید و آن را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید. در این فرصت هسته آلبالو را جدا کنید و آن را با شکر روی حرارت قرار دهید.

بعد از مزه دار شدن مرغ ها آن ها را در روغن سرخ کنید. برنج را هم آبکش کنید. برای درست کردن مواد ته چین آلبالو باید زرده های تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و همراه با روغن خوب بزنید.

حالا ماست چکیده و زعفران دم نموده را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی مخلوط کنید. برنج را کم کم به مواد ته چین آلبالو اضافه کنید. برنج باید به مقدار ای باشد که کاملا در مواد ته چین آلبالو غوطه ور گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه ته چین آلبالو و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب کلیک کنید.

آلبالو پلو بدون گوشت و شکر

آلبالو پلو بدون گوشت و شکر یکی از نسخه های رژیمی آلبالو پلو است که با کمی تغییر، به یک غذای سالم و کاملا مناسب گیاهخواران تبدیل شده است. حذف شکر، آلبالو پلو را به انتخاب مناسبی برای افراد رژیمی و دیابتی تبدیل نموده و نبود گوشت و مرغ نیز آن را برای گیاه خواران ایده آل می نماید.

برای تهیه آلبالو پلو بدون گوشت و شکر، ابتدا باید آلبالوها را بشویید، دم آن ها را جدا کنید و با دقت هسته گیری کنید. اگر از آلبالوی فریزری استفاده می کنید، آن ها را از شب قبل در یخچال قرار دهید تا یخشان باز گردد و آب اضافی شان را کاملا بگیرید تا در پخت، پلو شل و آبکی نگردد.

سپس، خلال بادام و پسته را هر کدام جداگانه در کمی آب یا گلاب به مدت 20 دقیقه بخیسانید تا نرم و خوش عطر شوند. زعفران را هم به خوبی بسایید و دو تا سه قاشق آب جوش روی آن بریزید، سپس روی بخار کتری یا در جای گرم دم کنید تا عصاره و رنگ بگیرد. برنج را نیز چند بار با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آن برود، سپس، با آب و کمی نمک (مانند پخت تمام پلوها) به مدت 1 تا 2 ساعت بخیسانید.

در ادامه، آلبالوهای بدون هسته را به همراه مقدار لازم از شیره انگور یا شیره توت و کمی هل آسیاب شده یا یک عدد چوب دارچین در تابه یا قابلمه بریزید.

قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا آلبالوها آب بیندازند. حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید آلبالوها به آرامی بپزند و طعم هل یا دارچین به آن منتقل گردد. مراقب باشید آلبالوها له نشوند و شکل خود را هنگام هم زدن از دست ندهند تا موقع لایه بندی، زیبایی ظاهری آلبالوها حفظ گردد.

زمانی که آلبالوها به مقدار کافی آب انداختند و قبل از آن که له شوند و شکل خود را از دست بدهند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. مایه آلبالو پلو را آبکش کنید یا از صافی رد کنید.

در این مرحله می توانید آب آلبالو را نگه دارید و هنگام دم گذاشتن آلبالو پلو بدون گوشت از آن بهره ببرید. بعلاوه می توانید مقداری از آلبالوها را برای تزئین نهایی کنار بگذارید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه آلبالو پلو بدون گوشت و شکر و جزییات مربوط به آن روی لینک مطلب کلیک کنید.

سوالات متداول درباره با آلبالو چی درست کنم

با آلبالو چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟

از محبوب ترین غذاها با آلبالو می توان به خورش آلبالو و آلبالوپلو با مرغ یا گوشت چرخ نموده اشاره نمود که یک معروف ایرانی است.

با آلبالو چه دسرهایی می گردد تهیه کرد؟

کیک آلبالویی، چیزکیک یخچالی، ژله آلبالو، پودینگ، بستنی یخی (اسکمو)، تارت و مارمالاد آلبالو از دسرهای پرطرفدار هستند.

آلبالو برای تهیه چه نوشیدنی هایی مناسب است؟

شربت آلبالو، اسموتی آلبالو، موکتل های تابستانی و حتی چای سرد آلبالو از نوشیدنی های رایج با این میوه هستند.

آیا می توانیم آلبالو را فریز و بعدا استفاده کنیم؟

بله. آلبالو یکی از برترین میوه ها برای فریز کردن است. می توانید آن را بدون هسته فریز نموده و در طول سال برای تهیه خوراکی ها و دسرها بهره ببرید.

با آلبالوی گیلاسی چه چیزی می توانیم درست کنیم؟

آلبالوی گیلاسی برای تهیه مربا، شربت، تارت، ژله و دسرهای سرد بسیار مناسب است و به علت ظاهر زیبایش، برای تزیین کیک ها نیز کاربرد دارد.

با آلبالو خشک شده چه چیزی می توانیم درست کنیم؟

می توانید از آلبالو خشکه در تهیه کیک، نان، سالاد، گرانولا، پلوی مخلوط و حتی دمنوش های خانگی بهره ببرید.

با هسته آلبالو چی درست کنم؟

در طب سنتی گاهی از دم یا حتی هسته آلبالو برای تهیه دمنوش های ادرارآور به منظور پاک سازی کلیه استفاده می گردد. اما مصرف هسته له شده در مقادیر زیاد به علت ترکیبات سیانیدی آن اصلا توصیه نمی گردد.

با آلبالو چه خوراکی هایی را می توانیم برای بچه ها تهیه کنیم؟

یخ در بهشت، اسموتی، ژله طبیعی، بستنی خانگی یا لواشک سالم خانگی از برترین خوراکی هایی هستند که می توانید با آلبالو برای بچه ها آماده کنید. ترکیب آلبالو با موز یا ماست شیرین می تواند طعم ترش آن را متعادل کند و برای بچه ها مجذوب کننده تر گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 27 تیر 1404 بروزرسانی: 27 تیر 1404 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 2522

به "با آلبالو چی درست کنم ، آموزش 25 مدل غذا، دسر، نوشیدنی و تنقلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با آلبالو چی درست کنم ، آموزش 25 مدل غذا، دسر، نوشیدنی و تنقلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید