طرز تهیه چانا ماسالا؛ غذای تند هندی و یا پاکستانی

به گزارش مجله کارنیکان، چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

طرز تهیه چانا ماسالا؛ غذای تند هندی و یا پاکستانی

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ارزان ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
پیاز میانه خرد شده2 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
گشنیز آسیاب شده1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده2 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای آسیاب شدهنصف قاشق چایخوری
پودر زردچوبه1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده 6 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
نخود پخته شده2 فنجان
زیره بو داده2 قاشق چایخوری
پودر آمچور1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا1 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
آب لیموترشنصف لیموترش
فلفل تند خرد شده1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده2 قاشق چایخوری

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه عظیم گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت میانه تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 1835

به "طرز تهیه چانا ماسالا؛ غذای تند هندی و یا پاکستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چانا ماسالا؛ غذای تند هندی و یا پاکستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید