طرز تهیه چانا ماسالا؛ غذای تند هندی و یا پاکستانی
به گزارش مجله کارنیکان، چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ارزان ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
طرز تهیه چانا ماسالا:
مواد لازم برای چانا ماسالا :
روغن نباتی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز میانه خرد شده | 2 عدد |
سیر خرد شده | 1 حبه |
گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق غذاخوری |
زیره آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | 6 قاشق غذاخوری |
آب | 1 فنجان |
نخود پخته شده | 2 فنجان |
زیره بو داده | 2 قاشق چایخوری |
پودر آمچور | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | 1 قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آب لیموترش | نصف لیموترش |
فلفل تند خرد شده | 1 عدد |
زنجبیل تازه رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه چانا ماسالا :
ابتدا روغن را در یک قابلمه عظیم گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت میانه تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.
حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.
در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.
منبع: گردشبان