طرز تهیه دلمه ماکارونی خوشمزه با فلفل دلمه، گوجه یا بادمجان

به گزارش مجله کارنیکان، در خصوص طرز تهیه دلمه ماکارونی چیزی شنیده اید؟ به طور معمول با برگ مو، بادمجان، برگ کلم و فلفل دلمه و … و موادی مثل برنج درست می گردد به همین دلیل دلمه ماکارونی شاید کمی عجیب به نظر برسد. درواقع با اضافه کردن لپه و سبزی دلمه شما می توانید یک دستور پخت نو برای پخت ماکارونی به صورت دلمه داشته باشید. در این مقاله از در ما طرز تهیه دلمه ماکارونی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه دلمه ماکارونی خوشمزه با فلفل دلمه، گوجه یا بادمجان

مواد لازم برای تهیه دلمه ماکارونی (برای 6 نفر)

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
ماکارونی (فرمی یا رشته ای)3 لیوان فرانسوی دسته دار
گوشت چرخ نموده250 تا 300 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد میانه
لپه1 لیوان فرانسوی دسته دار
سبزی دلمه5 گرم ساطوری و ریز خرد شده
سرکه1 قاشق غذاخوری سرخالی
زعفران (دم نموده غلیظ)1 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی
شکر1 قاشق غذاخوری سرخالی
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زیرهبه اندازه لازم
زردچوبه1 قاشق مرباخوری سرخالی
فلفل دلمه، گوجه فرنگی درشت و سفت، بادمجان دلمه ای یا برگ مو1 کیلوگرم

مدت زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت

مدت زمان پخت دلمه ماکارونی: 40 دقیقه الی 1 ساعت

مراحل طرز تهیه دلمه ماکارونی

برای درست کردن دلمه ماکارونی لپه را از شب قبل یا از چند ساعت قبل در آب خیس کنید و چند بار آب لپه ها را عوض کنید تا نفخ لپه گرفته گردد. مراحل طرز تهیه دلمه ماکارونی را دنبال کنید.

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه دلمه ماکارونی باید پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و در داخل تابه بریزید حالا اندازه کمی روغن به تابه اضافه نموده و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

پیازها را خوب تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.

در صورت تمایل می توانید برای خرید پیاز داغ آماده و انواع روغن سرخ کردنی به صورت یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

مرحله دوم: گوشت چرخ نموده را به تابه اضافه کنید

پس از اینکه پیازها سبک و طلایی رنگ شدند، زمان اضافه کردن گوشت چرخ نموده است. شما می توانید از گوشت چرخ نموده گوسفندی یا گوساله یا گوشت چرخ نموده مخلوط برای تهیه دلمه ماکارونی بهره ببرید. گوشت را با پیاز داغ خوب تفت دهید.

در صورت تمایل خرید گوشت چرخ نموده را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله سوم: ادویه ها را اضافه کنید

بعد از تفت دادن گوشت، نوبت به اضافه کردن ادویه ها می رسد. نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه و پودر زیره را خوب با پیاز داغ و گوشت تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد.

شما می توانید زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زیره را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی خریداری نمایید.

مرحله چهارم: لپه را بپزید

لپه ها را آبکش کنید. سپس در یک قابلمه کوچک 2 لیوان آب جوش ریخته و لپه ها را اضافه کنید. اجازه دهید تا لپه ها کاملاً پخته شوند. مدت زمان پخت لپه به نوع لپه شما بستگی دارد.

بعضی از لبه های خورشتی زودپز و بعضی دیرپز هستند.

شما می توانید برای خرید لپه با کیفیت به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های اقدام نمایید.

مرحله پنجم: ماکارونی را داخل قابلمه بپزید

در این مرحله از پخت دلمه ماکارونی باید یک قابلمه نسبتاً بزرگ را پر از آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از جوش آمدن آب اندازه کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید تا ماکارونی ها حین پخت به هم نچسبد.

حالا ماکارونی فرمی یا رشته ای را داخل قابلمه بریزید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا بپزند و نرم شوند. بعد از پخت ماکارونی آن را داخل آبکش ریخته و آب ولرم روی آن بریزید تا ماکارونی ها هنگام پخت خمیر نشوند.

در صورت تمایل می توانید انواع ماکارونی فرمی و رشته ای را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.

مرحله ششم: همه مواد دلمه را با ماکارونی ترکیب کنید

بعد از اینکه آب ماکارونی ها کاملاً گرفته شد، در یک ظرف بزرگ ماکارونی را به همراه گوشت چرخ نموده، تفت داده شده، سبزی دلمه ای ساطوری خرد شده () و لپه پخته شده کاملاً مخلوط کنید. در ادامه زعفران دم نموده را به این ترکیب اضافه نمایید و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.

در صورت تمایل می توانید زعفران را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله هفتم: دلمه ماکارونی را آماده کنید

این به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد که از بادمجان، فلفل دلمه یا گوجه فرنگی برای درست کردن دلمه ماکارونی مجذوب کننده خود بهره ببرید. اگر از گوجه فرنگی، بادمجان یا فلفل دلمه استفاده می کنید، باید کامل داخل شکم آن ها را خالی نموده و سپس مواد دلمه را داخل آنها قرار دهید.

برای منظور باید سر گوجه، فلفل دلمه یا بادمجان را به شکل گرد با قطر حدود 3 سانتی متر برش داده و کنار بگذارید. در پایان و پس از پر کردن با مایه دلمه باید دوباره سر برش داده شده را سر جای خود بگذارید. اگر هم از برگ دلمه استفاده می کنید که مثل دلمه را بپیچید.

مرحله هشتم: چاشنی دلمه را آماده کنید

برای تهیه چاشنی دلمه ماکارونی باید اندازهی روغن، 1/4 لیوان آب جوش، شکر و سرکه را با هم ترکیب کنید.

در صورت تمایل می توانید برای خرید انواع سرکه و شکر به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: دلمه ماکارونی را بپزید

دلمه ها را داخل قابلمه بچینید. حدود 2 لیوان جوش به قابلمه آب اضافه نموده و اجازه دهید تا دلمه ماکارونی کاملاً بپزد. اگر از فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی برای تهیه دلمه استفاده می کنید، زمان پخت حدود 30 دقیقه خواهد بود و اندازه آب را هم کمتر بریزید. بادمجان یا برگ دلمه به زمان پخت بیشتری نیاز دارند.

مرحله دهم: چاشنی دلمه ماکارونی را اضافه کنید

در آخرین مراحل پخت ماکارونی یعنی حدود 20 دقیقه قبل از اینکه دلمه ها کاملاً پخته شوند، چاشنی دلمه را که درست نموده بودید به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

مرحله آخر: دلمه ماکارونی را سرو کنید

اجازه دهید حدود یک ربع یا 20 دقیقه چاشنی به خورد دلمه ها برود بعد از گذشت این زمان دلمه شما آماده است می توانید آن را در ظرف سرو چیده و با سس تند یا سس گوجه فرنگی میل کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه دلمه ماکارونی

  • به طور معمول برای تهیه دلمه گوجه یا فلفل از رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی دلمه استفاده می گردد، اما در طرز پخت دلمه ماکارونی به این روش بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید.
  • برای تهیه دلمه ماکارونی شما می توانید از انواع ماکارونی فرمی یا رشته ای بهره ببرید.
  • اگر از فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی برای تهیه دلمه ماکارونی استفاده می کنید، بعد از چیدن دلمه ها داخل قابلمه به آب کمتری برای پخت نیاز است.
  • اگر دوست دارید برای تهیه دلمه ماکارونی از مواد مختلف مانند بادمجان، فلفل دلمه، کلم و…بهره ببرید باید هر کدام از دلمه ها را در ظرف جداگانه بپزید، زیرا زمان پخت آنها با یکدیگر فرق دارد.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن دلمه ماکارونی

چرا دلمه ماکارونی وا می رود؟

اگر برای پختن دلمه از آب زیادی بهره ببرید یا شکم مواد خود را خیلی خالی کنید و دیواره فلفل دلمه یا گوجه فرنگی یا بادمجان خیلی نازک گردد احتمال وا رفتن دلمه هنگام پخت وجود دارد.

آیا می توان دلمه ماکارونی را داخل فر درست کرد؟

بله شما می توانید دلمه ماکارونی را در فر نیز درست کنید. البته اگر از گوجه فرنگی یا فلفل دلمه برای این منظور استفاده نموده باشید این روش پخت امکان پذیر است.

برای اینکه دلمه ماکارونی نرم و خوشمزه گردد چه باید کرد؟

با اضافه کردن اندازهی روغن بیشتر در هنگام پخت، شما می توانید بافت دلمه خود را نرم و لطیف کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 6 خرداد 1403 بروزرسانی: 6 خرداد 1403 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 2397

به "طرز تهیه دلمه ماکارونی خوشمزه با فلفل دلمه، گوجه یا بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه ماکارونی خوشمزه با فلفل دلمه، گوجه یا بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید