طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین در فر؛ یک صبحانه خوش عطر و طعم

به گزارش مجله کارنیکان، تست فرانسوی یا فرنچ تست یکی از محبوب ترین صبحانه های جهان است. فرنچ تست دارچین و سیب که در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی خبرنگاران مگ به شما آموزش می دهیم، با عطر و طعم جذابی که دارد همه را به اشتها می آورد. برای یک صبحانه فراموش نشدنی با ما همراه باشید تا طرز تهیه فرنچ تست در فر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین در فر؛ یک صبحانه خوش عطر و طعم

با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

این فرنچ تست شبیه به یک کسرول شیرین و ساده است که داخل آن نرم و بیرون آن ترد و کره ای است. شما می توانید این صبحانه خوشمزه را در یک روز تعطیل تهیه کنید یا حتی با تهیه آن از شب قبل نگهداری آن در یخچال، یک صبحانه هیجان انگیز در وسط هفته داشته باشید.

تهیه فرنچ تست در فر به شما این امکان را می دهد که برای تعداد زیادی یک صبحانه گرم و خاص تهیه کنید. عطر دارچین و سیب هنگام تهیه این صبحانه خوشمزه، در خانه می پیچد و همه را به اشتها می آورد.

  • طرز تهیه نان شوکوپن یا تست ژاپنی
  • چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟
  • چطور برای صبحانه پنکیک ساده درست کنیم؟

برای تهیه صبحانه های جذاب و نان های خانگی محبوب، به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ سر بزنید تا دستور پخت هر آنچه به دنبال آن هستید را پیدا کنید.

مواد لازم برای 6 نفر

  • نان تست: 10 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیب: 2 عدد
  • شکر قهوه ای یا سفید: 5 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 پیمانه
  • کره: 25 گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • دارچین: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنچ تست در فر

1.

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و سه قاشق از شکر با همزن مخلوط کنید تا تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند.

2.

نیمی از پودر دارچین و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

3.

نان ها را مانند تصویر با چاقو برش بزنید.

4.

پوست سیب ها را جدا کنید و مانند تصویر، به ضخامت تقریبا 3 میلی لیتر آن ها را برش بزنید.

5.

کف یک قالب فر به ابعاد 25*25 سانتی متر را با کره چرب کنید و نان ها و سیب ها را به صورت مخلوط در آن بریزید.

6.

در یک کاسه مابقی شکر را با دارچین و کره که هم دمای محیط شده است، مخلوط کنید و مانند تصویر روی نان ها پخش کنید.

7.

حالا مخلوط شیر و تخم مرغ را روی نان و سیب بریزید؛ طوری که همه جای نان ها را در بر بگیرد. سپس 30 دقیقه زمان دهید تا شیر کاملا جذب نان ها گردد و بعد ظرف را به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا جایی که روی نان ها برشته گردد.

8.

فرنچ تست را به همراه سس کارامل یا عسل و خامه سرو کنید. نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 19 بهمن 1399 بروزرسانی: 19 بهمن 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 1413

به "طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین در فر؛ یک صبحانه خوش عطر و طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین در فر؛ یک صبحانه خوش عطر و طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید