خبرنگاران بازگشایی صنوف به معنای خاتمه بحران کرونا نیست

به گزارش مجله کارنیکان، بیرجند - خبرنگاران - استاندار خراسان جنوبی گفت: فعالیت مجدد واحدهای صنفی به معنای انتها بحران کرونا نیست بلکه مردم باید همچنان به شعار در خانه بمانیم توجه داشته باشند.

خبرنگاران بازگشایی صنوف به معنای خاتمه بحران کرونا نیست

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی محمدصادق معتمدیان روز آدینه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اضافه نمود: بازگشایی مشاغل کم خطر نباید به این معنا تلقی گردد که ویروس کرونا کنترل شده و شهروندان رعایت پروتکل بهداشتی را مثل قبل جدی نگیرند، چرا که بی توجهی به بهداشت فردی، شیوع ویروس و افزایش آمار مبتلایان به بیماری را در پی خواهد داشت.

وی توضیح داد: واحدهای صنفی در صورت دریافت گواهی سلامت، بارکد مربوطه و نصب آن در محل کسب، اجازه فعالیت دارند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: واحدهای صنفی مجاز به بازگشایی، موظفند ظرف مدت یک هفته با مراجعه به سایت اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن ثبت نام در این درگاه، نسبت به دریافت گواهی سلامت، بارکد مربوطه و نصب آن در محل کسب اقدام نمایند.

وی اضافه نمود: در راستای اجرای سیاست های طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند، بخشی از واحدهای صنفی از تاریخ شنبه 23 فروردین، اجازه بازگشایی دارند و فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.

استاندار خراسان جنوبی گفت: شرط بازگشایی مجدد واحدهای صنفی، دریافت تأییدیه تعهدنامه، گواهی سلامت از وزارت بهداشت، اخذ کد بهداشتی و نصب در واحد صنفی است.

وی اضافه نمود: در پی آخرین مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اتاق اصناف ایران شیوه نامه اجرای این طرح در واحدهای صنفی را مبتنی بر بخشنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور اعلام نموده است.

معتمدیان متذکر شد: ورود به درگاه salamat.gov.ir وزارت بهداشت به نوعی غربالگری است و سلامت افراد در این سامانه، تایید می گردد که برای حفظ سلامت جامعه اهمیت بسزایی دارد.

وی گفت: واحدهای صنفی که گواهی سلامت و بارکد ادامه فعالیت را دریافت می نمایند مکلفند بهداشت محیط کسب و کار، بهداشت فردی شاغلان و بهداشت مشتریان و مراجعان را رعایت نمایند.

وی ادامه داد: بنا به دستورالعمل های ابلاغی، 11 گروه مشاغل پرخطر همچنان تعطیل خواهند بود و تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحدهای خود را ندارند.

فعالیت ادارات با دوسوم کارکنان از فردا

استاندار خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع فعالیت ادارات اشاره نمود و گفت: فعالیت ادارات از روز شنبه 23 فروردین ماه با حضور دوسوم کارمندان هر اداره و دستگاه اجرایی انجام می گردد.

وی بیان نمود: ساعت کار اداری نیز طبق تصمیم ستاد از 7 صبح تا 14 است.

بنا به سیاست های طرح فاصله گذاری هوشمند، واحدهای صنفی کم خطر پس از دریافت گواهی سلامت فعالیت خود را از سر خواهند گرفت اما 11 گروه پرخطر شامل فروشگاه های عظیم و زنجیره ای به غیر از فروشگاه های عرضه مواد غذایی، بهداشتی و شوینده، پاساژ و مجتمع های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه ها و سالن های زیبایی، آکادمی های رانندگی، رستوران، اغذیه فروشی، طباخی و فست فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاه ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم نت، باشگاه های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه خانه، چایخانه و تریا مشمول این طرح نبوده و تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحدهای خود را ندارند، البته مطابق مصوبه ابلاغی، رستوان و غذای آماده (صرفاً بیرون بر) مجاز به فعالیت هستند.

طرح فاصله گذاری اجتماعی به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در جامعه از بامداد آدینه هشتم فروردین ماه جاری در سراسر کشور اجرا و تا 20 فروردین تمدید شد.

با مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا طرح فاصله گذاری هوشمند از روز شنبه (23 فروردین) در سراسر کشور اجرا می گردد و در این مرحله صنوف کم خطر با کسب مجوز لازم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی مجاز به فعالیت خواهند بود.

همچنین ادارات که تا پیش از این با یک سوم کارکنان در محل کار، فعالیت می کردند از فردا (شنبه) با حضور دوسوم کارکنان فعال خواهند بود و یک سوم نیز می توانند از مرخصی یا دورکاری استفاده نمایند.

براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا به امروز 68 هزار و 192 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 122 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد کل جان باختگان کرونا در کشور به 4 هزار و 232 نفر رسید.

منبع: ایرنا
انتشار: 13 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 864

به "خبرنگاران بازگشایی صنوف به معنای خاتمه بحران کرونا نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران بازگشایی صنوف به معنای خاتمه بحران کرونا نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید