آب سیب و زنجبیل

به گزارش مجله کارنیکان، زنجبیل طعم بسیار قوی و تندی دارد و هرکسی آن را دوست ندارد. اما این ریشه گیاهی خواص بسیاری دارد پس در ترکیب با میوه خوش طعمی هچون سیب، آن را نوش جان کنید.

آب سیب و زنجبیل
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان استراحت: یک ساعت

مواد لازم

  • 225 گرم زنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده
  • 910 گرم آب سیب

طرز تهیه

این نوشیدنی در عرض 5 دقیقه حاضر می گردد و در واقع تهیه آن آسان ترین کار ممکن است. ابتدا باید زنجبیل ها را پوست بگیرد و خرد کنید. سپس آنها را در لیوان پر از آب سیب بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه زنجبیل به آب سیب منتقل گردد.

منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 2205

به "آب سیب و زنجبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب سیب و زنجبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید