آب سیب و زنجبیل
به گزارش مجله کارنیکان، زنجبیل طعم بسیار قوی و تندی دارد و هرکسی آن را دوست ندارد. اما این ریشه گیاهی خواص بسیاری دارد پس در ترکیب با میوه خوش طعمی هچون سیب، آن را نوش جان کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 5 دقیقه
- زمان استراحت: یک ساعت
مواد لازم
- 225 گرم زنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده
- 910 گرم آب سیب
طرز تهیه
این نوشیدنی در عرض 5 دقیقه حاضر می گردد و در واقع تهیه آن آسان ترین کار ممکن است. ابتدا باید زنجبیل ها را پوست بگیرد و خرد کنید. سپس آنها را در لیوان پر از آب سیب بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه زنجبیل به آب سیب منتقل گردد.
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: karnikan.ir
شناسه مطلب: 2205
به "آب سیب و زنجبیل" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "آب سیب و زنجبیل"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید