گفت و گو با مربی ایرانی 2 ماه پس از قرنطینه در ووهان

به گزارش مجله کارنیکان، مربی شمشیربازی ایرانی گفت: در مرکز کرونا هستم و دیدم با قرنطینه خانگی و رعایت مسائل بهداشتی این ویروس کنترل شد به طوری که تعداد افراد جدید مبتلا به صفر رسیده است.

گفت و گو با مربی ایرانی 2 ماه پس از قرنطینه در ووهان

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش خبرنگاران، شهر ووهان چین به قلب کرونا معروف شده است جایی که در آن شیوع این ویروس آغاز شد و اکنون کشورهای بسیاری را درگیر نموده و به یک بحران جهانی تبدیل شده است. زمانی که شیوع ویروس در چین آغاز شد بسیاری از دانشجویان و کسانی که در این کشور مشغول به فعالیت بودند به ایران برگردانده شدند. اما جالب است بدانید یک مربی ایرانی تصمیم گرفت همچنان به زندگی خود در همان شهر ووهان ادامه دهد. علیرضا طاهرخانی مربی شمشیربازی ایرانی حدود سه سال است در ووهان چین به مربیگری در یک باشگاه مشغول است در اوج بحران شیوع ویروس کرونا ترجیح داد روش قرنطینه خانگی را در پیش بگیرد و تا به امروز هم پیروز بوده از ابتلا به این ویروس در امان بماند.

طاهرخانی در گفت و گو با خبرنگاران در باره علت حضورش در قلب کرونا بیان نمود: من 12 سال افتخار مربیگری در رده های مختلف تیم ملی شمشیربازی ایران را داشتم و به عنوان عضو کوچکی در خانواده شمشیربازی پیروز شدم مدال ها و عناوین مختلف قهرمانی را برای ایران به دست آورم. بعد از مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا 2017 که مربیگری تیم اعزامی را برعهده داشتم، از چین تماس های زیادی با من گرفته شد و پیشنهاد مربیگری در یکی از باشگاه های شهر ووهان را به من دادند. درنهایت از سه سال پیش کارم را به عنوان سرمربی این باشگاه آغاز نموده ام و شاگردانم هم پیروز به کسب عناوین کشوری و بین المللی شده اند.

شهر ووهان پس از شیوع ویروس به سرعت قرنطینه شد

طاهر خانی در خصوص اینکه چرا پس از شیوع ویروس به ایران برنگشت گفت: بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور چین که مرکز آن شهر ووهان بود، شهر به سرعت به حالت قرنطینه درآمد. کلیه حمل و نقل های عمومی و پروازها کنسل شد. در همان ابتدا که اطلاع رسانی در خصوص شیوع ویروس انجام شد، سفارت ایران و آقای محسن باقری کار انتقال ایرانی ها انجام دادند و البته به صورت مرتب هم با من در تماس بودند که باید تشکر کنم. از آنجا که دیدم خود ما بهتر می توانیم با این ویروس مقابله کنیم تصمیم گرفتم در خانه بمانم چون هیچ راهی بهتر از پیشگیری و قرنطینه نبود.

بیش از دو ماه است که قرنطینه خانگی هستم

او در پاسخ به این پرسش که چه اقداماتی انجام داده تا در مرکز کرونا به این ویروس مبتلا نگردد، توضیح داد: خوشبختانه در این مدت به این ویروس مبتلا نشده ام که مهمترین عامل آن در خانه ماندن بود. شاید باورش سخت باشد اما بیش از دو ماه است که نمی توانم از منزل خارج شوم حتی تمام خریدهای روزانه خود را باید به صورت اینترنتی انجام دهم. وقتی می بینم این کار باعث حفظ سلامتی و عدم انتقال ویروس می گردد سعی می کنم با مسئله قرنطینه کنار بیایم. تغذیه سالم و حفظ سیستم ایمنی بدن و رعایت موارد بهداشتی و پزشکی عامل سلامتی من در این مدت بوده است.

مربی شمشیربازی ادامه داد: البته هر روز ساعتی را به ورزش کردن در خانه اختصاص می دهم. اعتقاد دارم ورزش مهمترین عامل در جهت بهبودی و سلامتی بدن و حفظ روحیه است. خوشبختانه تعداد افراد مبتلا در شهر ووهان به صفر رسیده است و به زودی می توانیم از منازل خود خارج شویم البته آن موقع هم که از منزل خارج می شویم باید نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کنیم.

قرنطینه سخت بود اما باید انجام می شد

طاهرخانی در خصوص لزوم انجام قرنطینه خانگی گفت: شرایط قرنطینه خیلی سخت است اما باید این کار را انجام می دادیم . این مدت که قرنطینه بودم فرصتی شد که به مسائل علمی مرتبط با رشته خودم بپردازم و سعی کردم بحث های تمرینی و آموزشی را از راه دور با دیگر مربیان داشته باشم و تجربیات خودمان را به اشتراک می گذاشتیم. همچنین از تجربیات پیمان فخری هم استفاده می کردم. از طرفی قرنطینه خانگی باعث بیشتر نزدیک شدن به خدا و شکرگزاری برای خیلی از داشته هایی شد که هیچ وقت به آن ها فکر ننموده بودم.

مردم باور نمایند بهترین راه غلبه بر کرونا قرنطینه خانگی است

او در پاسخ به این پرسش که با توجه به روزهای سختی که پشت سر گذاشته اید فکر می کنید مهمترین عامل برای کنترل شیوع ویروس کرونا چه چیزی است، توضیح داد: مهمترین راه کنترل و غلبه بر این ویروس خود مردم هستند. به این فکر کنیم رعایت نکردن مسائل بهداشتی و ایمنی چقدر می تواند برای دیگران و حتی خانواده خودمان آسیب زا باشد. همواره یک قدم جلوتر را ببینیم. شاید برای خیلی ها تحمل شرایط قرنطینه سخت باشد اما این باور را داشته باشند که بهترین راه برای غلبه بر این ویروس همین قرنطینه خانگی است. اگر فعل خواستن از طرف مردم محکم صرف گردد مطمئن باشید این ویروس ریشه کن می گردد . من در مر کز این ویروس هستم و دیدم توجه به قانون و مسائل بهداشتی چقدر یاری نموده تا از شرایط سخت عبور کنیم . مسئولیت پذیری مردم می تواند تاثیر زیادی برای عبور از این بحران داشته باشد. ورزش و مطالعه بهترین کار در شرایط قرنطینه است و حتی می توانند برای پیشرفت شغلی و کارهای خود پس از این بحران برنامه ریزی نمایند.

سابر ایران اتفاق ویژه ای در المپیک رقم می زند

طاهرخانی در پاسخ به این پرسش که پیگیر شمشیربازی ایران است یا خیر، گفت: با توجه به ثبات مدیریتی و کوشش های چند ساله آقای باقرزاده و پیمان فخری تیم ملی قدرتمندی در اسلحه سابر بزرگسالان داریم. تیم ایران از قدرت های برتر جهان است و تمام جهان حساب ویژه ای را بر روی این تیم باز نموده اند و مطمئن باشید سابر ایران اتفاق ویژه ای را در المپیک رقم می زند. من به کسب مدال مطمئن هستم. عابدینی، پاکدامن، رهبری و فتوحی ستاره هایی هستند که فقط مدال المپیک را در کارنامه کم دارند و با توجه به حضور پیمان فخری که یکی از برترین مربیان جهان است ، مطمئن باشید فقط برای کسب مدال به المپیک می فرایند.

با در خانه ماندن یاری حال کادردرمانی باشیم

مربی پیشین شمشیربازی تیم ملی ایران در انتها بیان نمود: تشکر ویژه از خانواده ام دارم که در این مدت سعی کردند به من روحیه بدهند. از دوستانم در شمشیربازی سید عبدالرضا میرشفیعی، میثم شجاعی پیمان فخری ، مجتبی عابدینی، فاریابی تشکر می کنم که من را حمایت کردند که شرایط سخت قرنطینه را تحمل کنم و تنهایم نگذاشتند.به پزشکان و و پرستاران که شبانه روزی دارند تلا ش می نمایندخسته نباشید می گویم و قهرمانان واقعی آنها هستند. پس بیاییم با رعایت نکات بهداشتی یاری حال آنها باشیم و باری از روی دوش آنها برداریم و در خانه بمانیم چون با در خانه ماندن می توانیم این ویروس را شکست دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 817

به "گفت و گو با مربی ایرانی 2 ماه پس از قرنطینه در ووهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گفت و گو با مربی ایرانی 2 ماه پس از قرنطینه در ووهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید