طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

به گزارش مجله کارنیکان، پیتزا ایتالیایی کالزونه پیتزایی سیسیلی با اصالت ناپلی است که به خاطر شباهت ظاهری انواع اولیه آن به شلوارهای پاچه گشاد مردانه در قرن 18 و 19 میلادی به این نام مشهور شد (کالزونه در زبان ایتالیایی به معنی پاچه شلوار است).

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

بعدها پیتزا کالزونه را به همان سبک لقمه ای اما با شکل و شمایل مختلف درست کردند. احتمالا شما هم پیتزا ایتالیایی کالزونه را در منوی رستوران ها و حتی شیرینی فروشی ها دیده اید اما به خاطر این که شبیه لقمه یا پیراشکی بوده برای سفارش دادن یا ندادن آن دو دل شده اید در ادامه طرز تهیه پیتزا کالزونه در مجله کارنیکان بخوانید.

موا لازم

  • خمیر پیتزا: 500 گرم
  • ذرت شیرین: 100 گرم (آبکش شده)
  • کدو سبز: یک عدد
  • فلفل قرمز: 1 عدد متوسط ریز خرد شده
  • سینه مرغ گریل یا پخته شده: 400 گرم
  • پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده: 50 گرم
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده: 300 گرم
  • پیاز قرمز: 1 یک پیاز متوسط ریز خرد شده
  • پونه کوهی خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • فلفل: به مقدار دلخواه

مواد لازم برای خمیر پیتزا کالزونه

  • آرد: 500 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق مرباخوری
  • شیر ولرم: 1 لیوان

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی کالزونه

  • برای درست کردن پیتزا ایتالیایی کالزونه ابتدا مواد لازم برای خمیر پیتزا به جز آرد را با هم مخلوط کنید. آرد را کم کم به این ترکیب اضافه کنید تا گوله نگردد و یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاورید. اگر احساس کردید خمیر لطیف و نرم شد و مقداری آرد اضافی آمد، بقیه آرد را اضافه نکنید
  • برای رسیدن خمیر، یک ظرف عظیم را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. خمیر را به مدت یک تا یک ساعت و نیم در یک جای گرم قرار دهید تا خوب برسد. از این خمیر می توانید برای درست کردن انواع غذاها، شیرینی و لقمه و پیراشکی بهره ببرید.
  • خمیر پیتزا را روی سطح کارتان باز کنید و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را با وردنه صاف کنید و یک خمیر دایره ای شکل به اندازه یک خمیر مینی پیتزا درست کنید.
  • برای درست کردن پیتزا کالزونه با مرغ ابتدا کدو سبز را ریز خرد کنید و با کمی کره تفت دهید. حالا سس سالسا را آماده کنید. روغن را کمی داغ کنید و ابتدا پیازها را تفت دهید، بعد از این که پیازها سبک شدند، کنید. سپس گوجه فرنگی، فلفل قرمز خرد شده، پوره گوجه فرنگی، پونه کوهی خشک شده اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. زمانی که احساس کردید گوجه فرنگی پخته شده حدود نصف استکان آب اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا یک سس سالسا غلیظ و یکدست به دست بیاید.
  • روی هر ورقه خمیر پیتزا یک قاشق غذاخوری سس سالسا بمالید. سپس فلفل قرمز ریز خرد شده، ذرت و کدو سبز تفت داده شده را به مقدار مساوی روی هر 4 خمیر و در فاصله 1 تا دو سانتی متری از لبه خمیر بریزید. تکه های مرغ را که از قبل گریل نموده یا پخته اید (بسته با ذائقه شما دارد) به مواد اضافه کنید. پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را روی مواد فوق بریزید و در سرانجام لبه های خمیر را به هم بچسبانید به نحوی که پیتزا خیلی سفت و مجکم مهر و موم گردد و مواد از آن بیرون نریزند. کمی کره آب شده را با برس روی خمیر پیتزاها بمالید و آن ها را با فاصله از هم در سینی فر قرار دهید.
  • می توانید کمی پنیر پارمزان رنده شده هم روی پیتزا بپاشید و سینی را داخل فر بگذارید. 15 تا 20 دقیقه برای پخت پیتزا ایتالیایی کالزونه و طلایی شدن سطح آن کافی است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 آبان 1399 بروزرسانی: 20 آبان 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 1155

به "طرز تهیه پیتزا ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید