طرز تهیه نان باگت در خانه ، در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

به گزارش مجله کارنیکان، درست کردن نان لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست. روش پخت نان های لواش و تافتون را آموزش داده ایم و حالا سراغ نان باگت رفته ایم.

طرز تهیه نان باگت در خانه ، در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

جهت دریافت خدمات مبلمان باغی آلاچیق با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، درست کردن نان در خانه هرچند سختی های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست. می گردد گفت نان را درست می کنیم و این پروسه ورز دادن و به عمل آمدن نان، جذابیت زیادی دارد که فقط باید تجربه اش کنید. تا الان روش پخت نان های لواش، بربری و کماج را آموزش داده ایم و حالا سراغ نان باگت رفته ایم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان لواش در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

طرز تهیه نان تافتون در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

  • مواد لازم

آرد: حدود 500 گرم

نمک: 1 قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

شکر: 1 قاشق سوپ خوری

مایه خمیر: 1 قاشق سوپ خوری

آب ولرم: 1 و 1/2 پیمانه

روغن مایع: 1/3 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

کنجد: به میزان لازم

  • طرز تهیه و دستور پخت

1. درجه حرارت فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف آبی را درون فر قرار دهید. این کار محیط فر را مرطوب نگه می دارد و مانع خشک شدن نان ها می گردد.

2. شکر و مایه خمیر را در ظرفی مخلوط کنید و 1/2 پیمانه آب 43 درجه را روی آن بریزید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید. (منظور از آب 43 درجه این است که آب نه داغ باشد که باعث کشته شدن مایه خمیر گردد و نه سرد باشد که مایه خمیر عمل نیاید.)

3. آرد را 3 مرتبه الک کنید.

4. تخم مرغ و نمک را از طریق مفتول بزنید تا از حالت لختگی درآید.

5. آب، روغن و بکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه کنید.

6. در این مرحله مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آرد را آرام آرام به آن بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. (از سنگین کردن خمیر بپرهیزید.)

7. خمیر را ورز دهید یا صد مرتبه بکوبید.

8. ظرف تمیزی را به یاری مقدار کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد.

9. از خمیر گلوله هایی با اندازه مناسب جدا نموده و به فرم مطلوب درآورید سپس در سینی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید و مجددا 15 دقیقه استراحت دهید.

10. در این مرحله به یاری قلم مو خمیر را رومال می کنیم. برای این منظور 1 قاشق سوپ خوری آرد را به اضافه 1/2 پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مناسبی برسد سپس خمیر را اصطلاحا رومال کنید. این کار باعث براق شدن نان می گردد. همچنین می توانید سطح نان ها را با کنجد تزیین کنید.

11. خمیر را به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که رنگ نان ها طلایی گردد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 13 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 700

به "طرز تهیه نان باگت در خانه ، در روزهای قرنطینه دست به کار شویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان باگت در خانه ، در روزهای قرنطینه دست به کار شویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید