طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی که فراموش نمی گردد

به گزارش مجله کارنیکان، آلباپلو از آن غذاهایی است که نمی گردد به صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون احتیاج به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو اندازه زیادی از آن را درست نموده باشیم و بتوانیم در بقیه فصل ها از آن استفاده کنیم. آلباپلو را هم می گردد با مرغ درست کرد هم گوشت چرخ نموده. نکته مهم اندازه مربایی است که داخل برنج می ریزیم؛ زیرا کم و زیاد آن می تواند طعم مجذوب کننده را از ما بگیرد.

طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی که فراموش نمی گردد

مواد لازم برای تهیه آلبالوپلو:

  • فیله مرغ: 5 عدد
  • زعفران: 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت آلبالوپلو:

1. فیله مرغ را تکه تکه نموده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.

2. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابه لای برنج دم کنید. دقت کنید که اندازه برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا ته دیگ نسوزد.

3. می توانید از خلال پسته هم بهره ببرید و لابه لای برنج دم کنید.

فوت و فن ها:

- از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.

- اگر دوست ندارید که برنجتان صورتی رنگ گردد، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی نموده تفت دهید یا با اندازه خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغ ها را کنارش بچینید.

- اگر اندازه برنج زیاد است بهتر است از روش بالا بهره ببرید.

- می توانید از گوشت قلقلی هم به جای مرغ بهره ببرید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابه لای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.

- به جای مربا می توانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که می خواهید شیرین باشد یا ترش.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 19 مهر 1400 بروزرسانی: 19 مهر 1400 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 1909

به "طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی که فراموش نمی گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آلبالوپلو؛ طعمی که فراموش نمی گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید