حمایت از 100 انتها نامه فناورانه

به گزارش مجله کارنیکان، شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان از حمایت از 100 پایان نامه فناورانه خبر داده و مهلت اعلام آمادگی دانشجویان برای بهره مندی از این حمایت ها را تا 10 خرداد ماه اعلام کرده است.

حمایت از 100 انتها نامه فناورانه

به گزارش خبرنگاران، یکی از اهداف شهرک های علمی و تحقیقات در کشورهای مختلف تبدیل ایده به ثروت است. تلاش اکثر شهرک های فناوری، حمایت از شرکت های دانش بنیان نوپا است تا بتوانند با ایده های فناورانه خود را به یک محصول تبدیل کنند. در این راستا شهرک های علمی و تحقیقاتی با اجرای برنامه هایی بستر مناسب را برای عملی شدن ایده های افراد و شرکت ها ایجاد می کنند. شهرک علمی و تحقیقات اصفهان نیز مانند سایر شهرک های علمی جهان برای اجرای ایده های فناور محور افراد و شرکت های دانش بنیان اقدام به اجرای برنامه هایی کرده است. یکی از این برنامه ها، برنامه رستار است.

محمد پیرحاجی، مسئول اجرایی برنامه رستار در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه یکی از شعارهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تبدیل ایده به ثروت است و شهرک در این راستا فعالیت می کند، اظهار کرد: از فارغ التحصیلان دانشگاه که ایده های فناورانه دارند، دعوت به همکاری می شود تا پس از تبدیل شدن به شرکت های دانش بنیان، ایده های خود را عملی کنند و به تدریج شهرک شرکت ها را وارد مراحل رشد مقدماتی کرده و آنها را به پارک های علم و فناوری تبدیل کنند.

وی شرح داد: دانشجویان دانشگاه های صنعتی اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان یا افرادی که استاد راهنمای اول آنان متعلق به یکی از این دانشگاه ها باشد و پروپزال خاتمه نامه آنها به تصویب رسیده باشد و طرح شان دارای ایده فناورانه و بازار گرایانه باشد، می توانند همزمان با پیشبرد خاتمه نامه خود در دانشگاه این ایده ها را تحت حمایت مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به محصول تبدیل کرده یا در قالب یک محصول به بازار ارائه کنند.

مسئول اجرای برنامه رستار هدف از این برنامۀ حمایتی را کمک به تبدیل ایده های اولیه متقاضیان به ایده های اثبات شده و تبدیل آن به نمونه محصول یا خدمت قابل ارائه به بازار اعلام کرد و ادامه داد: بنابراین برنامه رستار با هدف پیاده سازی خاتمه نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که ایده های بازار گرا دارند و پروپزال آنان به تصویب دانشگاه ها رسیده، ایجاد شده است.

پیرحاجی خاطر نشان کرد: اولین فراخوان برنامه رستار در حال اجرا است و به دلیل محدودیت های موجود در حال حاضر تنها دانشگاه های صنعتی اصفهان، علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه هنر اصفهان در این فراخوان با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همکاری می کنند.

وی اضافه نمود: به دلیل اینکه اعلام برنامه رستار در سایت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از روز گذشته انجام شده است و دانشجویان برای ثبت نام باید کاربرگ هایی را امضا کرده و این کاربرگ ها به تأیید دانشگاه ها برسد و نیز پروسه تصویب پروپزال ها نیز زمان بر است، تاکنون ثبت نام انجام نشده، اما دانشجویان تا 10 خرداد سال جاری می توانند ثبت نام کنند.

مسئول اجرای برنامه رستار در ارتباط با تعداد خاتمه نامه هایی که می تواند در این برنامه ثبت نام شود، شرح داد: سقف ارسال خاتمه نامه ها تا 100 عدد است و هر زمان این سقف پر شود، حتی اگر هنوز مهلت برای ثبت نام وجود داشته باشد، ثبت نام تمام می شود.

پیر حاجی پیرامون فراخوان های دیگر برنامه رستار، اظهار کرد: فراخوان دوم این برنامه از تاریخ 6 تا 19 مهرماه و فراخوان سوم از تاریخ 12 تا 25 بهمن ماه سال 98 برگزار خواهد شد.

وی اضافه نمود: حمایت های برنامه رستار، شامل اعتبار تحلیل بازار و توانمندسازی و اعتبار تحقیق و توسعه بوده و مبلغ اعتبار تحلیل بازار و توانمندسازی 20 میلیون ریال است.

همچنین اعتبار تحقیق و توسعه برای مقطع کارشناسی ارشد 40 میلیون ریال و برای مقطع دکترا 60 میلیون ریال است. این اعتبار پس از ارزیابی میان دوره و بر مبنای نتایج کسب شده و تأیید شورای پذیرش پارسا، تا سقف 30 میلیون برای مقطع کارشناسی ارشد و 40 میلیون ریال برای مقطع دکترا قابل افزایش است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 116

به "حمایت از 100 انتها نامه فناورانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمایت از 100 انتها نامه فناورانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید