هنگام ابتلا به کرونا این نکات کلیدی را نباید فراموش کنید
به گزارش مجله کارنیکان، در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا ، در صورت ابتلا نکات تغذیه ای زیر را نباید فراموش کنید.
از وبسایت سازمان بهداشت جهانی دیدن نمایید.
به گزارش خبرنگاران، در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا، در صورت ابتلا این 20 نکته کلیدی تغذیه ای را در آن موقع رعایت کنید:
1- مصرف آب را از قلم نیاندازید حتما روزی 6 لیوان آب را مصرف کنید.
2- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.
3 فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید.
4- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.
5-هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.
6- مصرف شکر و قند را محدود کنید.
7- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.
8-مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز از قلم نیاندازید.
9- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا،نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه ها صنعتی ، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.
10- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.
11- مواد غذایی محرک (مانند بعضی ادویه های تند) را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.
12-صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.
13- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق ، پسته و گردو را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.
14- مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران از قلم نیاندازید. هفته ای یک مکمل ویتامین D 50 هزار واحدی از زمان آغاز علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم، مکمل روی 75 تا 100 میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز 1000 میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف گردد.
15- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.
16- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.
17- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا رفع شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به مقدار به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.
18-از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی مصرف کنید.
19- درکنار غذاهای خود از لیمو ترش بهره ببرید.
20-مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: جام جم آنلاین