نحوه پخت برنج قهوه ای

به گزارش مجله کارنیکان، برنج قهوه ای جز غلات سبوس دار به حساب میاد چون در تهیه اون فقط پوسته بیرونی برنج رو جدا میکنن و به همین دلیل مواد مغذی اون خیلی بیشتر از برنج سفیده. از این برنج میتونیم مثل برنج سفید برای پخت انواع غذاها استفاده کنیم و همچنین برای تهیه پلو های مخلوط مدیترانه ای هم خیلی گزینه خوبیه. در این مطلب طرز پخت این برنج رو براتون میذارم تا بتونین بهترین طعم برنج قهوه ای رو داشته باشین.

نحوه پخت برنج قهوه ای

مواد لازم برای پخت برنج قهوه ای

  • 1 پیمانه برنج قهوه ای
  • 2 الی 2 و نیم پیمانه آب
  • 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون بی بو یا روغن آفتابگردان
  • نمک به مقدار لازم

مراحل پخت برنج قهوه ای

ابتدا برنج قهوه ای رو داخل یه آبکش بریزین و با آب سرد آبکشی کنین.

حالا روغن رو داخل یه قابلمه روی حرارت متوسط بریزین و برنج رو اضافه کنین و چند دقیقه با روغن تفتش بدین تا بوی برنج بلند بشه. این تفت دادن به طعم نهایی بهتر برنج یاری میکنه.

بعد آب و نمک رو اضافه نموده و مخلوط رو هم بزنین.

اجازه بدین تا آب جوش بیاد حالا حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو بدون دم کنی ببندین و اجازه بدین تا برنج برای حدود 45 دقیقه بپزه.

بعد از گذشت این مدت برنج رو چک کنین اگه آبش کاملا کشیده شده بود و برنج هم نرم و پخته شده بود آماده است. حالا دوباره درشو بذارین حرارت رو خاموش کنین و بذارین برنج برای 5 دقیقه داخل قابلمه بمونه این کار باعث میشه تا برنج حالت آبکی نداشته باشه.

حالا برنج قهوه ای پخته شما برای استفاده در انواع غذاها حاضره …

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 16 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 21

به "نحوه پخت برنج قهوه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه پخت برنج قهوه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید