قانون سزار، سوری ها را در آلمان به خیابان کشاند
به گزارش مجله کارنیکان، ایسنا نوشت: دانشجویان سوری مقیم آلمان در اعتراض به قانون سزار مقابل سفارت آمریکا در برلین تجمع کردند.

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.
به گزارش خبرگزاری سانا، معترضان سوری در این تجمع اعتراض آمیز که به درخواست اتحادیه ملی دانشجویان سوریه در آلمان و انجمن اتحاد آلمان و سوریه موسوم به سوری ها در آلمان انجام شد، اعلام کردند که مخالف تحمیل قانون موسوم به سزار از سوی آمریکا علیه کشورشان هستند و از ملت سوریه در مقابل این تحریم های مالی حمایت می نمایند.
معترضان سوری گفتند، دولت آمریکا و اتحادیه اروپا با این تحریم ها نمی توانند به منافع سیاسی خود برسند همچنان که طی سال های گذشته با حمایت از داعش در خاک سوریه نتوانستند به این منافع دست یابند.
بر اساس قانون سزار که از سوی آمریکا اجرایی شده علاوه بر سوریه، تمامی کشورها و طرفهایی که با دولت سوریه همکاری نمایند در زمینه های مختلف به ویژه زمینه های مالی تحریم می شوند.
312 311
منبع: خبرآنلاین