شرایط کرونا بر عکاسی اثر گذاشته است
به گزارش مجله کارنیکان، یک عکاس پیشکسوت درباره ثبت حال و هوای این روزهای جامعه به علت مسائلی که کرونا به وجود آورده است، اعلام نمود: تا زمانی که مردم درگیر مسائل مالی باشند، جامعه شاد نیست و نمی توان انتظار پویایی داشت. شاید تمام این موارد را نتوان در یک عکس نشان داد، اما آمارها، اطلاعات و اخبار بیانگر این شرایط هستند.

از وبسایت سازمان بهداشت جهانی دیدن نمایید.
محسن شاندیز، عکاس پیشکسوت خبری در گفت وگویی با خبرنگاران درباره تاثیر روزگار کرونا بر زندگی حرفه اش و بعلاوه مقایسه این ایام با بحران های دیگری همچون جنگ یا بلایای طبیعی، اظهار کرد: طبیعتا حال و هوای این روزها بر حرفه عکاسی هم همچون بسیاری دیگر از حوزه ها تاثیرگذار بوده است. رویدادهایی همچون جنگ و بلاهای طبیعی مقطعی هستند و در یک نقطه جغرافیایی کره زمین پیش می آیند و مردم همان منطقه هم درگیرش می شوند، اما کرونا پدیده ای دنیای است و روی تمام کشورها و تمام موضوعات تاثیر گذاشته است.
او ادامه داد: در این مدت بسیاری از مردم شغل هایشان را از دست دادند و بسیاری هم دچار مسائل روانی شدند؛ البته تمام این تبعات در کشورهای دنیا بنا به مدیریت ها فرق دارد.
شاندیز در انتها صحبت هایش اعلام کرد: در این مدت ناهماهنگی هایی در بیان اطلاعات و اخبار وجود داشت که باعث سردگرمی عمومی شد و مردم نمی دانستند باید به کدام اطلاعات اعتماد نمایند. البته به شخصه معتقدم که باید بیشتر به صحبت های کادر پزشکی و درمان اعتماد کرد و از تمام زحماتی که در این مدت متحمل شدند هم تشکر می کنم.
منبع: خبرگزاری ایسنا