رئیس جمهور قرقیزستان به دوشنبه سفر می نماید
به گزارش مجله کارنیکان، رئیس جمهور قرقیزستان به منظور تحکیم روابط دوجانبه با تاجیکستان به دوشنبه سفر خواهد نمود.

به گزارش خبرنگار خبرنگاران در دوشنبه، سادیر جبار اف رئیس جمهور قرقیزستان به منظور تحکیم و توسعه روابط دوجانبه در 28-29 ژوئن امسال میلادی (7-8 تیر) از تاجیکستان بازدید رسمی خواهد نمود.
این نخستین سفر رئیس جمهور قرقیزستان به تاجیکستان بوده و هنوز در مورد برنامه آن هیچ نوع جزئیاتی اعلام نشده است.
قابل ذکر است در مورد این سفر در 30 آوریل روسای جمهور دو کشور ضمن تماس تلفنی توافق و اعلام کردند که زمان انجام آن به وسیله مجاری دیپلماتیک معین خواهد شد.
تحلیلگران بر آنند که حل مسائل مرزی میان تاجیکستان و قرقیزستان از مهمترین محورهای ملاقات و مذاکرات روسای جمهور دو کشور خواهد بود.
به نظر می رسد با توجه به تحولات سیاسی و امنیتی افغانستان و عقب نشینی نیروهای نظامی خارجی از این کشور که می تواند بر فضای آسیای مرکزی تاثیرگذار باشد، دوشنبه و بیشکک مصمم به پیدا کردن راهکارهای مناسب برای حل مسائل مرزی خود شده اند.
انتهای پیغام/.
منبع: خبرگزاری فارس