جست وجو برای یافتن پیرمرد 76 ساله نطنزی ادامه دارد

به گزارش مجله کارنیکان، رئیس جمعیت هلال احمر نطنز گفت: پیرمرد 76 ساله نطنزی که حدود یک هفته است مفقود شده، متأسفانه همچنان خبری از او در دست نیست و جستجوها ادامه دارد.

جست وجو برای یافتن پیرمرد 76 ساله نطنزی ادامه دارد

اصغر سلطانی در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، اظهار کرد: حدود یک هفته قبل پیرمردی 76 ساله که دچار فراموشی هم بوده است، مفقود شده و همچنان کوشش ها برای یافتن وی ادامه دارد.

وی اضافه نمود: در 48 ساعت ابتدایی مفقود شدن وی، خانواده این شخص به جست و جو پرداخته و وقتی متوجه شدند که نمی توانند این پیرمرد را پیدا نمایند، به آگاهی و هلال احمر اطلاع دادند.

رئیس جمعیت هلال احمر نطنز گفت: از همان ابتدا جستجوها شروع شده و حتی نقاط متروکه هم کاوش شده که خبری از او نبوده و تنها مدرک موجود، یک گزارش از آزادراه بوده که پیگیر آن هستیم.

وی توضیح داد: گزارشی به دستمان رسیده که چند روز قبل در حاشیه آزادراه کاشان- نطنز، اصفهان شخصی سراغ آدرس خانه و طلب آب و غذا از خودروهای عبوری نموده که پیگیر این موضوع هستیم.

سلطانی اظهار داشت: با توجه به ابتلای شخص مفقود شده به بیماری فراموشی، چند روز قبل از این مفقودی، یک بار دیگر گم شده بود که توسط خانواده وی پیدا شده و همین فراموشی، قدری کار را مشکل می نماید.

وی گفت: با توجه به شرایط منطقه و وسعت آن، قادر به استفاده از جست و جوی هوایی و سگ های زنده یاب نیستیم و تنها به صورت نیروهای امدادی در حال جست و جو هستیم.

رئیس جمعیت هلال احمر نطنز گفت: همشهریان گرامی در صورت مشاهده مورد مشکوک، با شماره تماس های 110 و با 112 تماس بگیرید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 12 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 136

به "جست وجو برای یافتن پیرمرد 76 ساله نطنزی ادامه دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جست وجو برای یافتن پیرمرد 76 ساله نطنزی ادامه دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید