اعلام ردهبندی ثروتمندترین مالک های تیم های ورزشی دنیا
به گزارش مجله کارنیکان، رده بندی 10 مالک متمول جهانی ورزش اعلام شد که در میان آنها تنها نام یکی از مالکان تیم های فوتبال جهان آن هم در رده هشتم به چشم می خورد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از تسنیم و نشریه سان انگلیس، با وجود هیاهوی زیادی که درباره سرمایه گذاری های هنگفت مالکان تیم های فوتبال وجود دارد، تنها یکی از آنها در فهرست 10 نفره ثروتمندترین مالکان تیم های ورزشی دنیا قرار گرفته است و آن هم شیخ منصور بن زاید آل نهیان مالک اماراتی باشگاه منچسترستی است که در رده هشتم قرار گرفته است. در این رده بندی حتی نام افراد متمولی مانند رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی یا قطری های مالک باشگاه پاری سن ژرمن هم دیده نمی شود.
رده بندی 10 مالک ثروتمند دنیای ورزش را براساس آخرین گزارش های منتشر شده از دارایی های شان مشاهده می کنید:
10- ژوزف سای؛ 11.1 میلیارد پوند
این تاجر تایوانی - هنگ کنگی - کانادایی سال 2019 به تنها مالک تیم بسکتبال بروکلین نتس در لیگ بسکتبال NBA تبدیل شد. او علاوه بر این جزو سهامداران تیم لس آنجلس اف سی در لیگ فوتبال MLS هم هست. او عمده درآمد خود را از طریق تجارت الکترونیک به دست آورده است.
9- دیتریخ ماتشیتز؛ 21 میلیارد پوند
این مرد اتریشی مؤسس مشترک و دارای 49 درصد از سهام کارخانه تولید نوشیدنی های ردبول است. او در چند تیم ورزشی مختلف از جمله تیم فوتبال نیویورک ردبولز آمریکا، ردبول سالزبورگ اتریش و ردبول ریسینگ در فرمول یک، سرمایه گذاری کرده است. او در فیجی صاحب یک جزیره است که آن را در ازای هفت میلیون پوند از خانواده فوربس خرید.
8- شیخ منصور بن زیاد آل نهیان؛ 23 میلیارد پوند
این مرد اماراتی کسی است که اگر بگوییم منظره فوتبال بریتانیا را متحول کرد، بیراه نگفته ایم. ثروت او که بخشی از آن صرف خرید تیم فوتبال منچسترسیتی و تأسیس گروه فوتبال سیتی شامل تیم های نیویورک سیتی، جیرونا و ... شده است، تیم آبی پوش شهر منچستر را به یکی از ابرقدرت های فوتبال اروپا تبدیل کرد. او ثروت خود را از خانواده سلطنتی ابوظبی به ارث برده است.
7- دیوید تامسون؛ 30 میلیارد پوند
تامسون که یک غول رسانه ای و ثروتمند کانادایی است، مالک تیم وینیپگ جتس در لیگ هاکی آمریکاست. او و خانواده اش مالک امپراطوری رسانه ای هستند که توسط پدربزرگ شان روی تامسون تأسیس شد. بزرگترین زیرمجموعه این امپراطوری شرکت تامسون رویترز هست که دیوید مدیر آن است.
6- دنیل گیلبرت؛ 31 میلیارد پوند
مالک تیم بسکتبال کلیولند کاوالیرز در لیگ NBA، دارایی هنگفت خود را با تأسیس شرکت های لیزینگی و مؤسسات اعتباری و فعالیت در حوزه املاک به دست آورد. او که فردی ورزش دوست هم هست، بخشی از سرمایه اش را صرف خرید تیم هاکی کلیولند مانسترز در لیگ NHL آمریکا کرد و در دسته های پایین تر بسکتبال آمریکا هم صاحب یک تیم است.
5- فرانسوا پینا؛ 32 میلیارد پوند
پینا که مؤسس برندهای لاکچری کرینگ و شرکت سرمایه گذاری آرتمیس است، باشگاه رن فرانسه را در سال 1998 خرید و پسرش فرانسوا آنری که همسر سلما هایک هنرپیشه معروف آمریکایی است، مدیریت این تیم را برعهده دارد. رن با سرمایه گذاری پینا از تیمی در دسته دوم فوتبال فرانسه به یکی از نمایندگان لوشامپیونه در مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل جاری تبدیل شد.
4- کارول اسلیم؛ 39 میلیارد پوند
این تاجر مکزیکی زمانی (در فاصله سال های 2010 تا 2013) طبق گزارش نشریه فوربس ثروتمند ترین مرد دنیا بود هرچند که ثروت او به 39 میلیون پوند کاهش پیدا کرد. او تا سال 2017 تنها مالک باشگاه لئون در لیگ دسته اول فوتبال مکزیک بود.
3- آرمانیکو اورتگا؛ 48 میلیارد پوند
اورتگا دارایی های خود را از صنعت مد به دست آورد و مؤسس برند پوشاک زارا است. او طرفدار سرسخت فوتبال هم هست اگرچه در این حوزه سرمایه گذاری زیادی انجام نمی دهد و به همین دلیل هم هست که تیم محبوب دوران کودکی اش دپورتیوو لاکرونیا که تملک آن را هم دارد، در دسته دوم فوتبال اسپانیا به سر می برد.
2- استیو بالمر؛ 53 میلیارد پوند
بالمر مدیر اجرایی شرکت مایکروسافت است که مالک آن بیل گیتس جزو ثروتمندترین افراد دنیا است. در طول سال های همکاری اش با این شرکت او به دارایی چشمگیر 53 میلیارد پوند دست پیدا کرد. او سال 2014 مالک تیم لس آنجلس کلیپرز در لیگ بسکتبال NBA شد و این تیم را در ازای 1.5 میلیارد پوند خرید.
1- موکش آمبانی؛ 55 میلیارد پوند
ثروتمندترین مالک یک تیم ورزشی، یک مرد هندی به نام موکش آمبانی است که طبق گزارش فوربس، در رده بندی ثروتمندترین افراد دنیا هم جایگاه نهم را دارد. او که ثروت خود را از فعالیت در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به دست آورده است، سال 2008 مالک تیم کریکت بمبئی ایندینز شد و سوپرلیگ فوتبال هند را هم تأسیس کرد. خانه ای که او در آن زندگی می کند، به تنهایی یک میلیارد پوند ارزش دارد.
منبع: جام جم آنلاین