چرا خرید گوشی تاشو گلکسی Z Flip اصلا عاقلانه نیست؟

به گزارش مجله کارنیکان، سامسونگ به تازگی گوشی تاشو گلکسی Z Flip را با قیمت حدودا 1400 دلاری روانه بازار نموده است. این گوشی هم مانند موتورولا ریزر از طراحی عمودی بهره می برد و قرار است تا حدی از حس نوستالژی کاربران استفاده کند. اما مشکل اصلی این گوشی چین خوردگی وسط نمایشگر و دوام پایین آن نیست. مشکل در سطح اساسی تری است و با نحوه استفاده از گوشی ها شروع می گردد.

چرا خرید گوشی تاشو گلکسی Z Flip اصلا عاقلانه نیست؟

مسائل نوتیفیکیشن ها

جدول که در زیر این پاراگراف می توانید ببینید آخرین اطلاعاتی است که در خصوص تعداد دفعات آنلاک کردن گوشی منتشر شده؛ اما این اطلاعات چندان هم جدید نیستند و احتمالا ارقام موردنظر افزایش پیدا نموده است. اما حتی اگر فرض کنیم که یک کاربر معمولی به صورت میانگین روزی فقط 50 بار گوشی خود را آنلاک می نماید، تصور کنید چنین کاربرانی هر بار باید برای مشاهده محتوای نوتفیکیشن های دریافتی باید گلکسی Z Flip را باز و بسته نمایند. در روزهایی که افراد سرشان شلوغ است و مثلا مشغول چت کردن با افراد متعدد هستند، این فرایند بیش از پیش خسته نماینده و آزاردهنده می گردد.

در این میان، باید به شرکت موتورولا اشاره کنیم که آن هم گوشی تاشو عمودی ساخته ولی حداقل برای این معضل راهکاری ارائه نموده و نمایشگر مناسبی را در بخش بیرونی تعبیه نموده است. در این میان، گلکسی Z Flip در قسمت بیرونی فقط یک نمایشگر 1.1 اینچی قرار داده که عمدتا می تواند تاریخ و ساعت را نمایش دهد و برای نمایش نوتیفیکیشن ها کار چندانی نمی تواند انجام دهد.

دوربین قدیمی در گوشی گران قیمت

بار دیگر باید یادآوری کنیم که برای خرید گلکسی Z Flip باید 1380 دلار ناقابل بپردازید. با چنین قیمت بالایی، بسیاری از کاربران انتظار دارند که بهترین قطعات سخت افزاری را دریافت نمایند اما برای این گوشی چنین انتظاری عملی نشده است. باید خاطرنشان کنیم که گلکسی اس 20 اولترا از ویژگی های جذابی مانند دوربین 108 مگاپیکسلی و دوربین پریسکوپی با زوم هیبریدی 10 برابری بهره می برد.

اگرچه مطمئنا ساخت گلکسی Z Flip برای سامسونگ بسیار گران تمام می گردد، ولی حتی یک دوربین تله فوتو هم برای این گوشی مورد استفاده قرار نگرفته است. سامسونگ از دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی و دوربین 12 مگاپیکسلی اولترا واید استفاده نموده که این یعنی در این زمینه گلکسی اس 10 هم حرف بیشتری برای گفتن دارد.

باتری کوچک تر

شاید کیفیت دوربین برای بخشی از کاربران اهمیت خیلی زیادی نداشته باشد، اما عمر باتری موضوعی است که برای تمام کاربران اهمیت زیادی دارد. گلکسی Z Flip از باتری دوگانه بهره می برد که بین قسمت بالا و پایین گوشی تقسیم شده اند و روی هم رفته ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعتی را برای کاربران به ارمغان می آورند. چنین ظرفیتی بسیار پایین است و به سختی می تواند شارژ موردنیاز برای یک روز استفاده کامل را تامین کند. برای مقایسه می توانیم به گلکسی اس 20 اولترا اشاره کنیم که از باتری 5000 میلی امپر ساعتی بهره می برد.

دیگر معایب

یکی دیگر از مهم ترین معایب این گوشی، عدم پشتیبانی از فناوری 5G است. در حال حاضر این فناوری هنوز اهمیت زیادی ندارد ولی در کشورهای پیشرفته، اپراتورهای مخابراتی با سرعت زیادی در حال ارائه این قابلیت هستند. این گوشی اگرچه در حالت بسته به یک گجت بسیار کوچک بدل می گردد، ولی نباید ضخامت 17.3 میلی متری آن را از قلم بیندازیم که ضخامت بسیار بالایی محسوب می گردد.

روی هم رفته، گجت های تاشو گجت های جذابی هستند که می توانند صنعت گوشی های هوشمند را متحول نمایند. اما از طرفی هنوز قیمت بالایی دارند و از طرفی دیگر هم نمی توان مسائل آن ها را کتمان کرد. تا زمان حل شدن چنین مسائلی، پرداخت مبالغ هنگفت برای خرید این گجت ها کار چندان عاقلانه ای نخواهد بود.

تست سقوط گوشی های تاشو گلکسی Z Flip و موتورولا ریزر

منبع: Phone Arena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 698

به "چرا خرید گوشی تاشو گلکسی Z Flip اصلا عاقلانه نیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا خرید گوشی تاشو گلکسی Z Flip اصلا عاقلانه نیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید