بیم و امید بازار نفت از تحولات هند و چین

به گزارش مجله کارنیکان، در معاملات امروز (دوشنبه) بازار جهانی نفت، قیمت نفت با خوش بینی در خصوص افزایش شدید تقاضای سوخت در کشورهای پیشرفته و چین در نیمه دوم سال جاری صعود کرد؛ درحالی که نگرانی های روزافزون در خصوص تعطیلی کامل در هند برای مهار همه گیری COVID-19 این صعود را تحت الشعاع قرار داده است.

بیم و امید بازار نفت از تحولات هند و چین

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش رویترز، معاملات آینده نفت خام برنت در ماه جولای 36 سنت یا 0.5 درصد افزایش یافت و به 67.12 دلار در هر بشکه رسید درحالی که نفت غرب تگزاس آمریکا در ماه ژوئن با 36 سنت یا 0.6 درصد افزایش، 63.94 دلار در هر بشکه بود. طبق نظرسنجی رویترز، انتظار می رود واکسن ها تقاضای نفت جهانی را به ویژه در اوج فصل سفر در سه ماهه سوم کاهش دهند و این باعث می گردد تحلیل گران پیش بینی های خود را برای قیمت نفت برنت برای پنجمین ماه متوالی افزایش دهند.

این نظرسنجی از 49 شرکت نماینده صورت گرفت و پیش بینی کرد که نفت برنت در سال 2021، در مقایسه با 63.12 دلار ماه گذشته و میانگین 62.30 دلار سال جاری، به طور متوسط 64.17 دلار در هر بشکه باشد. تحلیل گران گفتند: تقاضای زیاد در مناطقی مانند آمریکای شمالی، اروپا و چین چشم انداز کلی را مثبت نموده است. درحالی که روز یکشنبه یک ارگان صنعتی هند از مقامات خواسته بود تا فعالیت مالی را برای نجات جان انسان ها محدود نمایند، زیرا این کشور با شیوع ویروس کرونا که سیستم مراقبت های بهداشتی را تحت فشار قرار داده است، در حال مبارزه است.

در خصوص عرضه، سازمان کشورهای صادرنماینده نفت (اوپک) در آوریل 25.17 میلیون بشکه در روز پمپ کرد که نسبت به ماه مارس 100 هزار بشکه افزایش داشته است، درحالی که ایران و سایر فراورینمایندگان فراوری را افزایش داده اند. فراوری اوپک از ماه ژوئن 2020، به استثنای فوریه هر ماه افزایش یافته است.

ایران و ایالات متحده در حال مذاکره برای احیای توافق هسته ای برجام هستند که می تواند منجر به لغو تحریم های ایالات متحده گردد که به ایران اجازه می دهد صادرات نفت را افزایش دهد.

در ایالات متحده، هفته گذشته شرکت های انرژی سکوهای نفت و گاز طبیعی را اضافه کردند و منجر به نهمین افزایش تعداد دکل های ماهانه شدند، درحالی که به گفته بیکر هیوز، بهبود قیمت ها بعضی از ماشین های حفاری را به چاه بازگرداند. طبق گزارش ماهانه دولتی، روز آدینه، فراوری نفت خام ایالات متحده در ماه فوریه بیش از یک میلیون بشکه در روز کاهش یافت و به کمترین میزان از اکتبر 2017 رسید.

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 3 خرداد 1400 بروزرسانی: 3 خرداد 1400 گردآورنده: karnikan.ir شناسه مطلب: 1712

به "بیم و امید بازار نفت از تحولات هند و چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیم و امید بازار نفت از تحولات هند و چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید